2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرها😨😲

699 بازدید | 61 پست

شوهراتون چه کارایی انجام میدن که باعث میشه آبروتون بره🤔🤔🤔🤔😄😅

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خودم هرجا میریم با دست غذا میخوره پاش همیشه بومیده😧😧

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
خدایش هیچی براچی باید ابرو مو ببره

بابا خوشبحالت

شوهر من تا دعوامون میشه گوشیو برمیداره زنگ میزنه خانوادم ابروم رو میبره.. 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
شوهر خودم هرجا میریم با دست غذا میخوره پاش همیشه بومیده😧😧

حموم نمیره ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
شوهر من تا دعوامون میشه گوشیو برمیداره زنگ میزنه خانوادم ابروم رو میبره.. 

واقعآ چه کاریه خوب