2777
2789
عنوان

زردی پسرم

2231 بازدید | 16 پست

انقدر داغونم انقدر گریه کردم... امروز پسرم واکسن دوماهگی داشت استامینیفون دادم بردمش بهداشت گفتن براش واکسن نمیزنیم چون هنوز زردی داره چشماش شکمش صورتش زرده کمی. من دوماهه پیگیری میکنم آزمایش ادرار ازش گرفتیم دکترم بردیم گفتن مشکلی نیست. اما دکتر بهداشت حسابی ترسوندم گفت باید آزمایش هپاتیت بده وای دارم میمیرم از نگرانی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=206413467]شیر خودتو میخوره؟اگه زردیش رفع نمیشه و از تیروئید و عفونت ادراری نیست پس از شیر خودته[/QUOT اره شیر خودمو میخوره ولی زردی توی ادرارش منفی بود میگن اگه زردی توی ادرار بچه منفی باشه از شیر مادر نیست اما تیروییش توی غربالگری هر دوبارش سالم بود

نترس عزیزم هم پسرم وهم دخترم تا دوماهکی زرد بودن.بعد دیگه یکی گفت محل دکتری نده روزی چند بار آب جوشیده بده خونش رقیق میشه ادرارش بیشتر میشه زردیش دفع میشه منم روزی چند بار آب جوشیده به پسرم دادم یواش یواش بهترشد.هیچ مشکلی براش پیش نمیاد آب بهش بده خوب میشه

داخل دستگاه گذاشتی؟ دستگاه می آوردی داخل خونه بچه ماهم زردی داشت ولی کم بود بهداشت گفت باعرق کاسنی ...

دستگاه نه چون گیرمون نیومد بخاطر کرونا همه دستگاهارو کرایه دادن بخدا یه جعببه کاسنی خوردم تا الان که دوماهشه 

دستگاه نه چون گیرمون نیومد بخاطر کرونا همه دستگاهارو کرایه دادن بخدا یه جعببه کاسنی خوردم تا الان که ...

نه بابا اصلا فایده نداشت من شیرخشت دادم ترنجبین دادم حتی لیمو شیرین به خودش دادم خودمم کاسنی میخوردم با کاسنی شستمش پرپین زدم کف واش اصصصلا وابدا فایده نداشت.برا بچه اولم دکتر متخصص غدد بردم آزمایش خون داد نه تیروئید داشت ن کبدش مشکل داشت .برا همین گفت ۲۴ ساعت شیرخودتو نده فقط شیرخشک بده.منم همینکارو کردم البته شیرخودمو میدوشیدم که خشک نشه.ولی دخترم شیشه نمیگرفت نتونستم اینکارو بکنم تا ۳ماهگی زرد بود که دیگه یکم یکم آب بهش دادم