2777
2789
عنوان

حاملم کی تعبیرخواب بلده 😁

91 بازدید | 15 پست

سلام خوشگلا 

من تازه باردار شدم 

دیشب خواب دیدم منو دوستم داریم میریم مهمونی 

دوستم تو واقیت سه تا تک دست داره ک توی خوابمم تو دستش بودن ولی من قبلنا کلی طلا داشتم ک همه رو فروختم...یه تک دست خیلی پهن داشتم...بعد تو این خواب  ی لحظه باخودم گفتم حالا ک میخوایم بریم مهمونی مریم سه تا تک دست دستشه ولی دست من خالیه ک...ی لحظه نیگا دستم کردم دیدم فقط اون ی دونه تک دست پهنم دستم بود ولی تواین خواب میدونستم ک فروختم طلاهامو و با خودم گفتم خب این تک دسته مال قبله ک داشتم...

پ ن: ی دختر دارم و جنسیت دومی معلوم نی

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙

حس کردم بچت دختره😍

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بچت دختره

چون شنیدم خواب مرد غریبه بچه پسر

خانوم غریبه بچه دختر 

واسه خودم ک دقیقا همین بود

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
خودت دوست داری پسر باشه یا دختر؟

سالم باشه ولی پسر 😁

میدونی خودم ایجور تعبیرش میکنم اون تک دست قدیمی ک فقط ی دونه هم بود دخترمه...و چون دیگه طلای جدیدی نداشتم این دومی شاید پسر باشه

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙
حتی اگه رو دست دوستم دیده باشم؟

نمیدونم عزیزم ولی تعبیرش تو نت زدم از جنسیت چیزی نگفته بود اینو نوشته بود

ابن سیرین هم نظری موافق با ابراهیم رکمانی دارد و می گوید معنی این خواب این است که پس از تولد فرزند بسیاری از مشکلات حل می شود و این فرزند مانند گوهر و ثروتی است که به خانواده داده شده است و حلال مشکلات است

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

سالم باشه ولی پسر 😁 میدونی خودم ایجور تعبیرش میکنم اون تک دست قدیمی ک فقط ی دونه هم بود دخترمه...و ...

🥰چند هفته ایی؟

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم