2777
2789
عنوان

تایپک سه قلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 51 پست
بله خدا بعضی وقتا روزی فقیرا رو میزاره کف دست پول دارا  که امتحانشون کنه. ما آدمابه هم رحم نمی ...

من واقعا دوست دارم کمک کردنو زیادم کمک کردم تا امروز ولی به هر کی کمک مالی کردم فقط تنبل تر شده تلاش نکرده حالا به پیر یا ناتوان یه چیزی به بقیه نباید کمک مالی کرد بنظرم مگر اینکه برای داشتن یا ایجاد شغل کمک کدد

حلالم کنید و خدانگهدار   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا دوست دارم کمک کردنو زیادم کمک کردم تا امروز ولی به هر کی کمک مالی کردم فقط تنبل تر شده تلاش ...

ب بچه های ۶ ماهه ک میشه کمک کرد درحد ی قوطی شیر خشک به یاد ۶ماهه کربلا راه دوری نمیره

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋
من واقعا دوست دارم کمک کردنو زیادم کمک کردم تا امروز ولی به هر کی کمک مالی کردم فقط تنبل تر شده تلاش ...

باید طرفت رو بشناسی که میتونه کارکنه باید قرض بدی تاعادت نکنه. 

ولی اگه واقعا ناتوان کمک کنی خوبه

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست
بله خدا بعضی وقتا روزی فقیرا رو میزاره کف دست پول دارا  که امتحانشون کنه. ما آدمابه هم رحم نمی ...

طبق قانون سایت درخواست کمکِ مالی تو سایت ممنوعِ

از کجا معلوم که راست بگن؟ 

خیلیا قبلا کمک میکردن بعدش مشخص شده طرف کلاهبردار بوده برای همین توی سایت ممنوع کردن

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
طبق قانون سایت درخواست کمکِ مالی تو سایت ممنوعِ از کجا معلوم که راست بگن؟  خیلیا قبلا کمک میک ...

برام‌مدارک بچه هاشو فرستاد

طبق قانون سایت درخواست کمکِ مالی تو سایت ممنوعِ از کجا معلوم که راست بگن؟  خیلیا قبلا کمک میک ...

نه منظورم توسایت نبوده. کلا کمک های این مدلی بوده. 

چون تواون تاپیک گفته بودن چرا بچه میارید. چرا پس خداروزیشون رو نمیده. 

خواستم بگم روزی رو خدامیده ولی مامردم ازدهن هم میکشیم بیرون

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست
نه منظورم اینه که مشخص نیست واقعا نیاز دارن یا نه مدارکشون واقعی هست یا نه و این که چون کلاهبردار ...

شماره کارت به اسم معصومه ملکی بود

شناسنامه بچه هام معصومه بود نام مادر

چقدم نازن طفلیا

شماره کارت به اسم معصومه ملکی بود شناسنامه بچه هام معصومه بود نام مادر چقدم نازن طفلیا

وای چه شرایط سختی دارن😔

مردم هم زیاد وضع خوبی ندارن ، سازمان های حمایت هم میگفتن امسال خیییلی کم و انگشت شمار مردم

لباس زمستونی فرستادن ، میگن لباسی رو که میتونیم دو سال دیگه بپوشیم چرا بدیم بره ، به خاطرِ گرونی😔😔😔

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
وای چه شرایط سختی دارن😔 مردم هم زیاد وضع خوبی ندارن ، سازمان های حمایت هم میگفتن امسال خیییلی کم و ...

اره بخدا طفلک همه چیشو چک‌کردم توهمه مدارک اسم خود شو شوهر و بچه هاهست

میگ اسنپ کارمیکنه ماشینشم خرابه همش

زندگیا سخت شده خداوکیلی سه تا بچه ۶ماهه خیلی خرجش زیادمیشه