2777
2789
عنوان

شماباشیدب همچین مردی شک‌نمیکنید

380 بازدید | 15 پست

همسرم دیروزپیام دادک من فرداساعت ۱۱بایدمحل کارم باشم.اگ دوس دارم برسونمت فرداخونه مامانت.بازم خودت میدونی

منم قبول کردم گفتم فردامیرم

رفتنی خواهرم شاغله گف بچه منم ازخونم برداریدوبریدخونه مامان منم میام.جلودرخونه خواهرم اینامنتظربچش بودیم.هی میگف زنگ بزن بگوزودبیادمن دیرم‌شده.منم هی زنگ ک زودبیاپایین بریم.

رفتم خونه مادرم اینا.تماس گرف ک مدیرمون تماس گرفته گفته ساعت ۴بیا الان‌نمیرم اونجاناهارداریدبیام بخورم.گفتم نه گف پس میرم خونه دوش میگیرم میخوابم.

شب اومدخونه مامانم ایناشام خوردیم برگشتیم.گوشیشوچک کردم هیچ زنگ وپیامی ازمدیرشون توگوشیش نبودک ساعت ۴بیا.گفتم مدیرتون پس چجوری بهت اطلاع داده.وقتی هیچ زنگ وپیامی نیس.جاخوردگف من همینجوری گفتم ۱۱میرم میدونستم ۴قراره برم.حالایه دروغی گفتم ولم کن.

نمیدونم‌واقعاچرااصرارداشت منوبانقشه امروزبفرسته خونه ی مادرم.درضمن صب رخت خواب هاام وسط بودگفتم دیرشده جمع نکنیم شب میخوایم بیایم بخوابیم دیگ.گف نه وسریع خودش جمعشون کرد...بخاطردروغش الان باهاش حرف نمیزنموفکرمودرگیرکرده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرش میفهمی بخاطر ی دلیل مسخره دروغ گفته

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

همیشه رخت خواب جمع میکنه؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

کاملا حق داری و اصلن کوتاه نیا 

نه بخاطر اینکه حالا کجا بود و با کی بود 

بخاطر اینکه بدونه دروغ گفتن تو رابطه زناشویی یک سم به تمام معناست 

فقط با قهر کردن دردی دوا نمیشه حتماااا پیگیر دروغش باش و مشاور برو

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
کاملا حق داری و اصلن کوتاه نیا  نه بخاطر اینکه حالا کجا بود و با کی بود  بخاطر اینکه بدو ...

برگشته میگ غلط کردم دیگ‌توروخداکشش نده.حالامن یه دروغی گفتم.خیلی دوس داره راحت من بگم باشه دیگ دروغ گفتی اشکال نداره

خیلی موثع هاشوه ک ازش خواستم جمع کرده

حساسیت نشون نده ولی بیشتر حواست بهش باشه.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

برگشته میگ غلط کردم دیگ‌توروخداکشش نده.حالامن یه دروغی گفتم.خیلی دوس داره راحت من بگم باشه دیگ دروغ ...

باهاش اشتی کن قهر چیز خوبی نیس ولی حتمااااا پیگیر دروغ گفتنش باش این یه نخ بود تا بشناسیش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻