2777
2789

سلام کسی هست اینجا ک همسرش ارتشی باشه تو سنندج زندگی کنن؟؟؟شرایط چجوره منطقه چنده؟؟خونه هاشون چجوره و شرایط زندگی خلاصه هرچی میدونید بگید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تایپک دارن پیدا نکردم

سلام عزیزم 

ما لشگر ۲۸ پیاده هستیم 

خونه ها دو دسته هستند 

یه سری ویلایی یه سری طبقاتی 

ما ولایی ها هستیم که به درجه دارها میدن 

خب این خونه ها قدیم ساخت هستند نیاز به تعمیرات دارند 

همسرم خودش خرج کرد و مدرن کرد 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
سلام عزیزم  ما لشگر ۲۸ پیاده هستیم  خونه ها دو دسته هستند  یه سری ویلایی یه سری طب ...

مرسی ک جواب دادی ..منطقه چند حساب میشه؟؟ برای انتخاب کد باید چ کدی رو انتخاب کرد ؟؟کسای ک اونجا میوفتن تو نقل و انتقالات ۴ سال بعد هستن؟؟ حقوقشون در چ حد هست اگه براتون مقدورع ممنون میشم جواب بدید

مرسی ک جواب دادی ..منطقه چند حساب میشه؟؟ برای انتخاب کد باید چ کدی رو انتخاب کرد ؟؟کسای ک اونجا میوف ...

عزیزم من اطلاع ندارم 

ما به صورت چریکی هستیم مقیم ثابت نیستیم 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
و بعد چند وقت خونه میدن ب کسای ک اونجا میوفتن

نمیدونم واقعا 

من از هیچی اطلاع ندارم 

ما سوریه بودیم یه مدت هست اومدیم و مقیم ثابت نیستیم