2777
2789
عنوان

میز تی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 37 پست
منم بیشتر نظرم رو سفیده ولی دودلم

میتونی سفید و رنگ چوب ترکیبی برداری ی مدلایی هس مثلا میزتیوی سفیده کشوهاش رنگ چوب یا میز ناهارخوری و جلومبلیا سفیدن پایه هاش رنگ چوبن اونم باحال میشه

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی عکسایی که شما فرستادی هرکدوم یه جور خوشگلن  چیزی ک خودت بیشتر میپسندی رو انتخاب کن و سعی ک ...

منظورم از دیگران همسرمه😄😄میخوام اونم راضی باشه ...به نظر شما حالا کدوم بهتره

خدایا هزاران بار شکرت
میتونی سفید و رنگ چوب ترکیبی برداری ی مدلایی هس مثلا میزتیوی سفیده کشوهاش رنگ چوب یا میز ناهارخوری و ...

اتفاقا الان دو رنگ خیلی مده ولی متاسفانه همسرم دوست نداره

خدایا هزاران بار شکرت
اتفاقا الان دو رنگ خیلی مده ولی متاسفانه همسرم دوست نداره

آها حیف شد پس چون فضای خونه رو گرم میکنه

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
منظورم از دیگران همسرمه😄😄میخوام اونم راضی باشه ...به نظر شما حالا کدوم بهتره

اهان همسرتون بحثش جداست😁

والا آیینه ای ها زیباییه خاصی دارن اما به همون اندازه نگهداری ازشون سخته چون جای لک و گردو خاک روشون کاملا مشخصه و از طرفی امکان داره تا دوسه سال کامل از مد بیافتن اگر میتونید عوض کنید تو نگهداریش مشکلی ندارید که اوکیه 😁

برای خرید میز تلویزیون، من کارای شرکتی رو بیشتر دوس دارم. خودم از آریامون یه میز تلویزیون مدرن خریدم و خیلی خوشحالم از این انتخاب. قیمت‌هاش مناسبه و کیفیت محصولاتش واقعاً خوبه. خرید ازشون راحت و بدون دردسر بود.