2777
2789
اسم این چیه 

کروتون

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم این چیه 

بهت پیشنهادش نمیکنم شدیدا سخت و حساسه. مستعد انواع بیماریه. زود کنه تار عنکبوتی میگیره. نور زیاد میخواد و برگهاش (اگه بیمارشه) بریزه خیلی زشت میشه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
اینه

محمدیه. خاکش مناسب نیست کاش بکاریش تو باغچه. هرس کن خشک نشه

خونه مون آپارتمانیه حیاط نداریم😞چجوری هرسش کنم خاکش چی باید باشه ببخشیدا

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
بهت پیشنهادش نمیکنم شدیدا سخت و حساسه. مستعد انواع بیماریه. زود کنه تار عنکبوتی میگیره. نور زیاد میخ ...

وای نه ما چندساله اینو داریم  خیلی ملوسه ولی خیلی تنبله بعد چند سال تازه دوتا پاجوش زده 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
فراوون. بخاطر گلهام همیشه خونمون توش شته و پشه و هزارپا توش یافت میشه

وای منم گلم هزارپاگرفت نابودشد طفلی اینقدرغصه خوردم عاشقش بودم پدرشوهرمم گل زیادداره گفت  دوامورچه بگیرهردوماه یکباربریز پاشون تاهزارپانکنه منم دارم میریزم متنفرم ازهزارپا

خونه مون آپارتمانیه حیاط نداریم😞چجوری هرسش کنم خاکش چی باید باشه ببخشیدا

هرس که تو نت ببین. خامش بستر سبک براش بگیر. نور افتاب میخواد بذارش جای افتابگیر

وای منم گلم هزارپاگرفت نابودشد طفلی اینقدرغصه خوردم عاشقش بودم پدرشوهرمم گل زیادداره گفت  دوامو ...

گلت مریضه حتما که هزارپا تو خاکشه براش کود بگیر بگی بهت داروشو میدن

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
هرس که تو نت ببین. خامش بستر سبک براش بگیر. نور افتاب میخواد بذارش جای افتابگیر

ممنون گلم فردا حتما انجام میدم🌹🌹

وای نه ما چندساله اینو داریم  خیلی ملوسه ولی خیلی تنبله بعد چند سال تازه دوتا پاجوش زده

عحیبه که تونستید نگهش دارید  البته من بابام داره یه قدیمیشو. ولی سخت میمونن. پاجوشش رو فعلا جدا نکن. کود 52.10.52  برای تحریک گلها و پاجوش دادنه

عحیبه که تونستید نگهش دارید  البته من بابام داره یه قدیمیشو. ولی سخت میمونن. پاجوشش رو فعلا جدا ...

نه اصلا کاری بهش نداریم جاش ثابته هر سال یه بارم خاکشو برمیداریم با کود جدید قاطی میکنیم 

وای زبونم لال نریزه یه وقت 😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
نه اصلا کاری بهش نداریم جاش ثابته هر سال یه بارم خاکشو برمیداریم با کود جدید قاطی میکنیم  وای ...

جاش خوبه که مونده تغییرش نده چشمش نزنی 😂😂

گل اپارتمانی نیستش توخونه وگلدان زودی خراب میشه بایدتوباغچه باشه منم گل رزمینیاتوری خریدم زودی خراب شدعاشقش بودم