2777
2789
عنوان

رشته ی انسانی

99 بازدید | 15 پست

سلام 

بچه ها شماهایی که انسانی بودین به نظرتون رشته ی سختیه؟ من امسال دهمم به نظرتون از امسال چه کارهایی لازمه انجام بدم؟

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

ن فقط یکم فلسفه و علوم و فنون دوازدهمش سخته

یازدهم خیلییییی آسونه

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی بودم 

اما بنظرم سخت نیست سنگینه مثلا تعداد زیادی درس رو باید حفظ کنی.توصیه ام اینه مفهومی و با دقت بخون و مطالبو درک کن

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

ببین عزیزم حجم ی سریاش بسی طاقت فرسا و زیاده باید علاقه داشته باشی نداشته باشی خیلیم سخته 

گرچه منم بدون علاقه رفتم اما خوشم اومد

رشته خیلی عالیه😍ازنظرم

حسبی الله✨💜 خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره🙂❤️
حفظیاتت خوب باشه  اگع علاقه داشته باشی سخت نیست برات

عزیزم شما امسال که کنکور داری مشاور گرفتی؟ اگه آره چقدر تونسته کمکت کنه و موثر باشه؟

و اینکه سال دهمت چه کتاب کارهایی داشتی؟ مثلاً خیلی سبز داشتی یا مبتکران یا ...؟ اگه برای درس‌های اصلی بگی چه کتاب کارهایی به دردت خوردن ممنون میشم🤍

عزیزم شما امسال که کنکور داری مشاور گرفتی؟ اگه آره چقدر تونسته کمکت کنه و موثر باشه؟ و اینکه سال ده ...

عزیزم من از کتاب کار استفاده نکردم اونموقع ولی تو مشاوران بگیر خیلی کتاب خوبیه 

برای کتابای انسانی،مشاوران،خیلی سبز خوبه

بعضی درساش مثل اقتصاد و روان شناسی 

کتاب قلم چی آبی خوبه 

مشاور هم اره کمک میکنه 

اگه قصدت کنکوره از الان کتاب تست بگیر کار کن 

مشاوران درصداش خیلییی ب کنکور نزدیکه

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
عزیزم من از کتاب کار استفاده نکردم اونموقع ولی تو مشاوران بگیر خیلی کتاب خوبیه  برای کتابای ان ...

آها خیلی ممنون🥰❤️

تو چه رشته‌ای میخوای بخونی؟

من هدفم فرهنگیانه اگه خدا بخواد و قبول بشم😅

آها خیلی ممنون🥰❤️ تو چه رشته‌ای میخوای بخونی؟ من هدفم فرهنگیانه اگه خدا بخواد و قبول بشم😅

من انسانی 

مدیریت مالی 

انشاالله موفق بشی گلی

اگه از الان شروع کنی حتما رتبه برتر و فرهنگیان میاری

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️