سلام بچها کسی هست همسرش نمایشگاه ماشین داشته باشه؟
من راناپلاس تو قرعه کشی برنده شدم
خواستم بدونم خریدار داره اگه بگیرمش بخوام بفروشم؟
و کلا نظرتون چیه درمورد خریدنش
نظراتتونو میخونم حتی اگه جواب ندم مرسی از همگی
من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
نظر شخصیم بله ،نهایتا چند میلیون زیر قیمت بازارش بدین تو هوا میبرنش.مگر اینکه کل بازار خودرو بهم بری ...
خب سوال دارم چرا جواب ندم😐
یعنی ممکنه تا ۳ماه دیگه ماشین ارزون بشه ضررکنم؟
من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب سوال دارم چرا جواب ندم😐 یعنی ممکنه تا ۳ماه دیگه ماشین ارزون بشه ضررکنم؟
اگر ارزون بشه برای همه ارزون میشه.خودم هم الان میخوام ماشینم رو بفروشم دو دلم،حدس میزنم دیگه ظرفیت نباشه از این گرونتر بشه،ولی اینطور که بوش میاد احساس میکنم قیمت خودروی کارخونه رو گرون تر میکنن،ولی رانا پلاس یا سمند سورن و شبیه اینارو چون قبلا گرونتر کردن کمتر گرون بشن.احتمالا اختلاف کارخونه و بازار رو کم کنن
من اگر خودم بودم و رانا برنده شده بودم،ماشینم رو میفروختم و.رانا رو ثبتنام میکردم
اگر ارزون بشه برای همه ارزون میشه.خودم هم الان میخوام ماشینم رو بفروشم دو دلم،حدس میزنم دیگه ظرفیت ن ...
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.