2777
2789
عنوان

دونات خودم پز+عکس😛

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 44 پست
فرنمیخاد که ،سرخ میکنن

واقعا؟اخه من دیدم تو فر درست میکنن

میخوای ریپ بزنی لایک نکنمرسی=/                      یه جایی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه و بازی کردیم بدون اینکه بدونیم این آخرین باربود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان واسه ت اسکرین مواد اولیه ش رو میزارم  اول باید خمیر مایه رو با شیر گرم حل کنی بعد همه ی ...

مرسی عشقم

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
وای بچه ها😍😍 سرخ میکنین یا تو فر؟؟ دستور پلیز😍😍

سرخ میکنی 

دستورش رو گذاشتم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
عکس که دادی لطف کن دستورالعملشم بده

پست های قبلی گذاشتم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اره عزیزم

جز به جز تعریف کن چه اتفاقی افتاد قبلا چی بود الان‌چی شد😅😅😅❤❤مرسی

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
جز به جز تعریف کن چه اتفاقی افتاد قبلا چی بود الان‌چی شد😅😅😅❤❤مرسی

ببین من هر وقت احساس میکنم کفگیرمون داره به ته دیگ میخوره شروع میکنم میخونم

هیچ وقتم بدون پول نموندیم

ولی خیلی زحمت داشت دیگه هیچ وقت درست نمیکنم🤕🤕🤕🤕

نوش جان.من که تو سه سوت درستش میکنم 

خدایی کیک درست کردن خیلی راحته

من حوصله ی کثیف کاری دونات رو ندارم

من چشم بسته کیک درست میتونم بکنم

الان واسه ت اسکرین مواد اولیه ش رو میزارم  اول باید خمیر مایه رو با شیر گرم حل کنی بعد همه ی ...

مرسی عزیزم😘😘😒😒😒

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری