2777
2789
عنوان

دیگه نمیدونم چیکارکنم

117 بازدید | 14 پست

شوهرم واسه همه  چی گیرمیده ...واسه گیردادن بهونه نداشته باشه هم میگه راضی نیستی برو خونه ی بابات

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

الانم ک چهارروزه خونه ی بابامم همش میگه بچه هاگریه میکنن 

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

نمیدونم چی کارکنم دلم واسه بچه هام میسوزه ازاین طرفم شوهرم توگوشی میگه بیاولی نمیادپیش پدر ومادرم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازطرفی دلم نمیخوادبرم چون واقعا اذیت میشم اگرهم  برم میدونم چندروز دیگه باز میگه برو خونه ی بابات

خونه ی بابا رفتن واسه وقتیه که شوهرت ترس از دست دادنتو داشته باشه

به اونی که میگه برو نباید رو بدی؛برعکس باید بهش بگی خونمه جایی جز خونه خودم نمیرم.

الانم که پشت تلفن میگه بیا خونه...بهش بگو باشه ولی چرا خودت نمیای دنبالم؟

وقتی برگشتی هم سعی کن یه کم باهاش مقابله کنی

بعضی رفتارای مردا واقعا درست نیست و تباید خیلی جدی گرفته بشه

خونه ی بابا رفتن واسه وقتیه که شوهرت ترس از دست دادنتو داشته باشه به اونی که میگه برو نباید رو بدی؛ ...

راهنمایی کن چیکارکنم ....میاددنبالم ولی نمیاد بگه به بابام ک من زنمومیبرم

راهنمایی کن چیکارکنم ....میاددنبالم ولی نمیاد بگه به بابام ک من زنمومیبرم

ببین شوهرت چه جور آدمیه‌...حتما نیازه که به بابات بگه؟؟ ممکنه اتقددددر نگه و تو رو توی همین وضعیت بذاره که خسته بشی و مجبور شی خودت بری....این طوری بد تر نیست به نظرت؟

وقتی اومد دنبالت بهش بگو بیاد داخل 

وقتی رفتین داخل هم بعد از پذیرایی وسایلتو بردار و به مامان و بابات بگو شوهرم اومده دنبالم

با اجازه تون من میرم

ببین شوهرت چه جور آدمیه‌...حتما نیازه که به بابات بگه؟؟ ممکنه اتقددددر نگه و تو رو توی همین وضعیت بذ ...

نمیادبالا میاد جلودر میگه سوارشو بریم

به مامان و بابات بگو وقتی اومد داخل به روش نیارن چی شده مثل همیشه باهاش برخورد کنن احتمالا از خانو ...

مرسی بابت راهنماییت