2777
2789
عزیزدل ببخشید انقد سوال میکنم ینی باوجود درد و خرت خرت کردن غضروف و مفصلت سالمه؟ دلم اروم شد اینجو ...

نه عزیزم چیزی نیست کلی عکسبرداری شد چیزی نبود پیش فوق تخصص ارتوپد هم میرفتم گفتن ویتامین بخور کلسیم مرتب ک من سهل انگاری کردم تو خوردنش الان پام جمع باشه باز کنم مثل قولنج صدا میده راه هم که میرم حالت ساییدگی صدا میده گلم راحت باهاش اینجا هستیم تا سوال همو جواب بدیم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
نه عزیزم چیزی نیست کلی عکسبرداری شد چیزی نبود پیش فوق تخصص ارتوپد هم میرفتم گفتن ویتامین بخور کلسیم ...

قربونت برم‌مهربون

اره من وقتی بلند میشم یازانومو خم و راست میکنم خرت خرت میکنه

ببین حتما هفته ای یکی ویتامین دی بخور چون گفتی فقرشوداری

بعدم هرروز شیر عسل سنجد بخور

ولی الحمدالله ک هیچی نیست

پس خیالم راحت شد دیکتر نمیرم بیشتر بخاطر همین صدا میخواستم دکتر برم

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم‌مهربون اره من وقتی بلند میشم یازانومو خم و راست میکنم خرت خرت میکنه ببین حتما هفته ای ی ...

ممنونم گلم چشم حتما سعی میکنم مرتب استفاده کنم نه عزیزم نیازی نیست چون یه هزینه ای باید بدی بعدم که هیچی انشاالله که تنتون سلامت و درد زانوتون هم خوب شه جسارتا طبقه چندم هستید

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
ممنونم گلم چشم حتما سعی میکنم مرتب استفاده کنم نه عزیزم نیازی نیست چون یه هزینه ای باید بدی بعدم که ...

دقیقا بااین هزینه ها خواهررمم میگه کلی باید خرج کنی اخرم هیچی نیس

طبقه اولم من زیاد بیرون نمیرم بخاطر کرونا

ابجیم میگ یکم فعالیتتوزیاد کن تازانوت خوب بشه😂

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋

اگه مشکلت حاده برو پیش دکتر....فقط یادت باشه پیش هر دکتری نری بعضیا حتی بعد از جراحی و درمان بد تر هم میشن خیلی بده واقعا...اگرم دکتر خوب نمیشناسی من دکتر قرنی زاده رو می شناسم کارش خوبه و خیلی کار بلده آدرس سایتش واست می نویسم ...می تونی هر سوالی داری تو سایتش بپرسیhttp://www.drgharanizadeh.com/

اخ من خیلی مشکل و درد داشتم عزیزم جوری که از 26 سال به بعد شروع به درد کرد و من پشت گوش انداختم و با کش بند و قرص های مسکن دردشو کم میکردم نمیدونستم که باید سریع برم پیش متخصص ارتوپد شاید یه چیزی هست که درد می کنه خلاصه دیگه تو سن 35 سالگی دردم به جایی رسید که شوهرم برد منو بیمارستان آبان زانومو نشون داد گفت خانم انقدر دیر اومدی باید حتما عمل بشه زانوت برای همین عزیزم اشتباه منو نکن سریع برو دکتر شاید با یه دارو درمانی و فیزیو تراپی دردت خوب بشه بیمارستانی که من رفتم خیلی خوب بود الحق که دکتراش با تجربه بودن تا تونستن این زانوی داغون منو خوب کنن خواستی بری حتما برو اونجا گلم خواستی شماره و ادرسشو میدم بهت

من زانوهام موقع راه رفتن صدا می‌داد و گاهی دردش اذیتم می‌کرد. دکتر مرتضوی با یه برنامه درمانی خوب، هم تمرینات خاص بهم یاد داد هم داروهایی که باعث شد زانوم بهتر بشه. الان دیگه اون صداها و درد اذیتم نمی‌کنه.