2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکلت چیه گلم‌من حدود یک ماهه ی احساس دردی توزانوم دارم بنظرت از چیه

درد من خیلی عمیقه عکسبرداری فیزیوتراپی کردم فقط تو ازمایش فقر ویتامین d داشتم بعد با شیر و پودر سنجد اسیاب شده درمان کردم تا حدودی

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
درد من خیلی عمیقه عکسبرداری فیزیوتراپی کردم فقط تو ازمایش فقر ویتامین d داشتم بعد با شیر و پودر سنجد ...

یعنی استخوان هات مشکلی نداشت

من هی میترسم نکته مفصلم مشکل دلشته باشه

چون صدای خرت خرتم میده اما دردم موقع صدا دادن نیست

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋
یعنی استخوان هات مشکلی نداشت من هی میترسم نکته مفصلم مشکل دلشته باشه چون صدای خرت خرتم میده اما در ...

بله دقیقااا زانو منم صدا میده ک میگفتم شاید غضروفم از بین رفته ببین تو گوگل هم بزنی متوجه میشی یا از دکتر بپرس شیر و پود سنجد غضروف سازه و معجونه برا زانو درد

بله دقیقااا زانو منم صدا میده ک میگفتم شاید غضروفم از بین رفته ببین تو گوگل هم بزنی متوجه میشی یا از ...

ینی خداروشکر غضروف و مفصل مشکل نداشت؟

صدای زانوت تق تقه یا خرت خرت میکنه

من حدود ۶ ماهه میخورم گلم پودسنجد

ولی خب ویتامین دی پارسال ازمایش دادم ۸ بود الان دوماهه هرهفته میخورم یک دونه ۵۰هزار

ینی خداروشکر غضروف و مفصل مشکل نداشت؟ صدای زانوت تق تقه یا خرت خرت میکنه من حدود ۶ ماهه میخورم گلم ...

بله من سه ساله ک زانوم درد میکنه و خرت خرت صدا میده حتی مثل قلنج زانوم صدا میده پودر سنجد خوب بود برات

بله من سه ساله ک زانوم درد میکنه و خرت خرت صدا میده حتی مثل قلنج زانوم صدا میده پودر سنجد خوب بود بر ...

عزیزدل ببخشید انقد سوال میکنم

ینی باوجود درد و خرت خرت کردن غضروف و مفصلت سالمه؟

دلم اروم شد اینجوری گفتی

من قبل اینک درد کنه میخوردم ینی وقتی صدامیداد شروع کردم ب خوردن.ببین اگ درد و صدا مربوط ب کلسیم باشه جواب میده ولی اگ نربوط  به ویتامین دی باشه با پودر سنجد برطرف نمیشه بنظرم