2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکلت چیه گلم‌من حدود یک ماهه ی احساس دردی توزانوم دارم بنظرت از چیه

درد من خیلی عمیقه عکسبرداری فیزیوتراپی کردم فقط تو ازمایش فقر ویتامین d داشتم بعد با شیر و پودر سنجد اسیاب شده درمان کردم تا حدودی

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
درد من خیلی عمیقه عکسبرداری فیزیوتراپی کردم فقط تو ازمایش فقر ویتامین d داشتم بعد با شیر و پودر سنجد ...

یعنی استخوان هات مشکلی نداشت

من هی میترسم نکته مفصلم مشکل دلشته باشه

چون صدای خرت خرتم میده اما دردم موقع صدا دادن نیست

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋
یعنی استخوان هات مشکلی نداشت من هی میترسم نکته مفصلم مشکل دلشته باشه چون صدای خرت خرتم میده اما در ...

بله دقیقااا زانو منم صدا میده ک میگفتم شاید غضروفم از بین رفته ببین تو گوگل هم بزنی متوجه میشی یا از دکتر بپرس شیر و پود سنجد غضروف سازه و معجونه برا زانو درد

بله دقیقااا زانو منم صدا میده ک میگفتم شاید غضروفم از بین رفته ببین تو گوگل هم بزنی متوجه میشی یا از ...

ینی خداروشکر غضروف و مفصل مشکل نداشت؟

صدای زانوت تق تقه یا خرت خرت میکنه

من حدود ۶ ماهه میخورم گلم پودسنجد

ولی خب ویتامین دی پارسال ازمایش دادم ۸ بود الان دوماهه هرهفته میخورم یک دونه ۵۰هزار

ینی خداروشکر غضروف و مفصل مشکل نداشت؟ صدای زانوت تق تقه یا خرت خرت میکنه من حدود ۶ ماهه میخورم گلم ...

بله من سه ساله ک زانوم درد میکنه و خرت خرت صدا میده حتی مثل قلنج زانوم صدا میده پودر سنجد خوب بود برات

بله من سه ساله ک زانوم درد میکنه و خرت خرت صدا میده حتی مثل قلنج زانوم صدا میده پودر سنجد خوب بود بر ...

عزیزدل ببخشید انقد سوال میکنم

ینی باوجود درد و خرت خرت کردن غضروف و مفصلت سالمه؟

دلم اروم شد اینجوری گفتی

من قبل اینک درد کنه میخوردم ینی وقتی صدامیداد شروع کردم ب خوردن.ببین اگ درد و صدا مربوط ب کلسیم باشه جواب میده ولی اگ نربوط  به ویتامین دی باشه با پودر سنجد برطرف نمیشه بنظرم