سلام عزیزان این اولین تاپیک که ترجیح دادم مشکل دوستمو براتون مطرح کنم و ازتون کمک بخوام. دوستم دو ساله که از همسرش جدا شده و حدود ۴۰ سالشه .ما یه دوست مشترک داریم که شوهر اون از دوستم خواستگاری کرده گفته چند ساله با خانمم مشکل داریم و حالا این دوستم عذاب وجدان داره که چرا شوهر دوسش میخواد به خانمش خیانت کنه و ازایشان خواستگاری کرده از طرفی نمیخواد روابطش با دوستمون به هم بخوره .واقعا مونده چکار کنه ؟ آیا به خانم این آقا بگه ؟ به حال خودشون بذاره ؟ روابطش با دوسش و به هم بزنه ؟ ضمنا خانم اون آقا هم کمی شک کرده وبا دوستم سنگین شده .ولی دوستم هیچ تقصیری نداره فقط نمیدونه چطوری اون آقا رو قانع کنه که دست از سرش برداره .آخه اون آقا شماره تلفن دوستمو از گوشی خانمش برداشته و بهش پیشنهاد ازدواج داده ...از یه طرفم به دوستم گفته میخوام از طرف تو خیالم راحت بشه .
باید به زنه بگه که حداقل اون تکلیف زندگی خودشو معلوم کنه.
فردا پس فردا زنه بفهمه فکر میکنه دوستتم تقصیرکار بوده بعد میاد اسمشو به لجن میکشه
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستت به راحتی میتونه اون اقا رو بلاک کنه وبا دوستشم دیگه رفت وامد نکنه،دلیلی هم نداره به خانمه بگه همه چیو
بااحترام مگه جریان چیز دیگه ای باشه
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹