2777
2789
عنوان

تب خال تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست
واقعا مشکل خاصی نیس روحیه آدمو بگیره ... دکترم وقتی بار اول رفتم رو لبش تبخال داشت ...خندید گفت مث م ...

چه دکتر خوبی‌.واقعا خیلی پزشک مهمه.من اولین بار یه پزشک عمومی خانم گفتم اینقدر منوترسوند.جوون هم بود.نمیدونم گفت حالا باید چندین تا آزمایش دیگه بدی.همیشه باید با کاندوم باهمسرت نزدیکی کنی و خیلی استرس بهم وارد کرد.فقط گریه کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دکتر خوبی‌.واقعا خیلی پزشک مهمه.من اولین بار یه پزشک عمومی خانم گفتم اینقدر منوترسوند.جوون هم بود ...

😂😂

بار اول من اصلا زخم یا نشونه نداشتم ...‌‌ رفتم متخصص زنان خودم سوزش زیادی داشتم....

همو قشنگ می‌شناختیم به خاطر بارداری و زایمان اولم ... والا همسرم هیچ وقت تبخال تناسلی نداشته تو این ۱۲ سال حتی بدون کاندوم

دکتر من گفت وقتی ویروس فعاله رابطه نداشته باشید هم ویروس وارد رحم میشه هم همسر مبتلا میشه

😂😂 بار اول من اصلا زخم یا نشونه نداشتم ...‌‌ رفتم متخصص زنان خودم سوزش زیادی داشتم.... همو قشنگ ...

چه جالب.یعنی فقط سوزش؟ازکجا فهمیدن پس تب خاله؟یعنی علاءم غیر زخم هم داره؟

چه جالب.یعنی فقط سوزش؟ازکجا فهمیدن پس تب خاله؟یعنی علاءم غیر زخم هم داره؟

روز اول من صبح بیدار شدم از شدت سوزش نتونستم برم دستشویی حتی آب تمیزم منو به گریه انداخت ... همون روز رفتم دکتر ...شایدم من نتونستم زخم رو تشخیص بدم .... اما بعداً زخماش بیشتر شد عین تبخال لب... بعد کمتر شد خارش هم داشتم 

نمی‌دونم .... حرف دکترم همین بود

ببخشید یه سوال دیگه بنظرتون وسط سیکل تودوره تخمک گذاری بدن دردی مخصوصا توقسمت پاهام میشم.ربطی به ویروس تب خال داره؟هرماه وسط سیکل منظورمه

نه خواهش میکنم ... این بیماری مگه فقط از طریق رابطه با افراد آلوده منتقل میشه😄

چه میدونم اون دکتره بهم گفت.اینقدر ناراحت شدم.تازه طفلی شوهرم مرتب میره هر ۶ ماه اهدای خون میکنه.همیشه هم گفتن آزمایشاتش خداروشکر اوکیه .ولی واقعا همین آزمایشه منوترسوند.بازم مرسی خانمی.انشاءالله هرچی ازخدابخوای بهت بده.واقعا دلم آروم شد جواب خیلی سوالا که نگرانم کرده بود رو گرفتم.انشاءالله همیشه خودت وخانوادت سالم باشین.التماس دعا🙏🙏انشاءالله یه روزبتونم خبرخوش مادرشدنم رو اینجا بزارم.بازم تشکر🙏🙏❤