2777
2789
عنوان

تب خال تناسلی

242 بازدید | 30 پست

سلام دوستان.کسی بوده سابقه ی تب خال تناسلی داشته باشه وبعد ازبهبودی با فکرآزاد تونسته باشه به رابطه جنسی باهمسرش ادامه بده؟نه به خاطر بحث اعتماد.بخاطر همین عارضه پیش اومده و اینکه همیشه توبدن هست.حس خوبی ندارم وخیلی ناراحتم.یه جور اعتماد به نفسم پایین اومده.حتی به نزدیکی فکرمیکنم دلم میگیره.درحالی که قصدبارداری هم دارم وفرزندی ندارم.ممنون میشم راهنمایی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای جدی میگین؟یعنی تواین ۱۲ سال تکرار نشد؟کلا یه بار گرفتین؟

چرا .... دکتر بهم گفت دفعات اول شدید تره بعدا خیلی خفیف میشه ...

من دو بار اول شدید ویروس فعال داشتم بعدش همیشه قرص آسیکلوویر داشتم قبلش آدم حس می‌کنه .... یکی میخورم دیگه تموم میشه .... توبارداری هم از ماه آخر ۳ روز یدونه قرص میخوردم

چرا .... دکتر بهم گفت دفعات اول شدید تره بعدا خیلی خفیف میشه ... من دو بار اول شدید ویروس فعال داشت ...

خب من اصلا متوجه نمیشم.یه بار شدم وشدید بود و دوهفته قرص آسیکلوویر خوردم.بعدم دیگه نشد خداروشکر.یعنی با یه دونه قرص خوب میشدین بعدش درسته؟حال روحیتون چطور بود؟تورابطتون تاثیرنداشت؟ ببخشید خیلی سوال میکنم.نگرانم

خب من اصلا متوجه نمیشم.یه بار شدم وشدید بود و دوهفته قرص آسیکلوویر خوردم.بعدم دیگه نشد خداروشکر.یعنی ...

نه چرا تاثیر داشته باشه .... بار اول و دوم تا ۱۰ ردز دارو خوردم بعدا با دو نوبت قرص نهایتا تموم میشه 

نه چرا تاثیر داشته باشه .... بار اول و دوم تا ۱۰ ردز دارو خوردم بعدا با دو نوبت قرص نهایتا تموم میشه ...

خداروشکر.چقدر خوشحال شدم از اینکه با یه خانمی که روحیه خوب داره اینجا آشنا شدم.من ازوقتی این مشکل پیش اومد همش نگرانم.شما قبل بارداریتون این مشکل پیش اومد؟توبارداری هم عود میکرد؟

خداروشکر.چقدر خوشحال شدم از اینکه با یه خانمی که روحیه خوب داره اینجا آشنا شدم.من ازوقتی این مشکل پی ...

واقعا مشکل خاصی نیس روحیه آدمو بگیره ... دکترم وقتی بار اول رفتم رو لبش تبخال داشت ...خندید گفت مث من گاهی ویروس فعال میشه