2821
2789

@13701373  عزیزم گفتم شاید استارتر معذب بشه اونجا چت کنیم...

مامانم انقد بد غذاس...مثلا خرما میگن مقویه چون دوس نداره اگه بزور بدم بخوره معذرت میخام پس میاره.. عسل هم اصلا نمیخوره  

@13701373    عزیزم گفتم شاید استارتر معذب بشه اونجا چت کنیم... مامانم انقد بد غذاس...مث ...

چقدر بد بنظرم نا امید شده از زندگی و این اصلا خوب نیست 

هیچ کس نمیتونه راضیش کنه به خوردن؟

بخوره از روش سریع آب بخوره

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر بد بنظرم نا امید شده از زندگی و این اصلا خوب نیست  هیچ کس نمیتونه راضیش کنه به خوردن؟ بخ ...

مامان 24 ساله مریضی صرع داره و تشنج میکنه و افسردگی هم تا حدودی ..

راضی میشه ولی پس میاره.. کلا هر چیزی ک دوس نداشته باشه بخوره پس میاره.. آب هویج..شیرموز ..شیر خرما.. شیر پسته و... اینارو تو دوران شیمی درمانی بهش میدادم فایده نداشت یه قلوپ میخورد عوق میزد

چقدر بد بنظرم نا امید شده از زندگی و این اصلا خوب نیست  هیچ کس نمیتونه راضیش کنه به خوردن؟ بخ ...

سعی کردم ازش پنهون باشه مریضیش..

ولی مثلا کلینیکی ک میرفتیم واسه شیمی درمانی مریضا یا همراهیا صحبت میکردن همش از شیمی درمانی و اینجور چیزا،، بعد من به مامانم میگفتم بعضی از مریضا میان اینجا سرم وصل میکنن میرن طبقه بالا ساختمون شیمی درمانی میکنن...

یا موقع پرتودرمانی یه مرکز درمانی مخصوص انکولوژی ..

من همش سعی میکنم بپیچونم ولی با خودش نمیگه چرااا هرجا میریم مریض سرطانی سرراهمونه؟

با وجودیکه من هرجا واسه درمان رفتیم همه کاراشو انجام میدم لحظه آخر مامانمو میبریم.. پرتو فقط موقعی ک میخاست بره زیر دستگاه.. شیمی وقتی میخاستن سرم وصل کنن،، مطب دکتر وقتی میخایم بریم پیش دکتر ..

بهانه میارم شلوغه مریض میشی بیرون بمون نوبتت بشه صدات میزنم

با وجودیکه من هرجا واسه درمان رفتیم همه کاراشو انجام میدم لحظه آخر مامانمو میبریم.. پرتو فقط موقعی ک ...

شاید فهمیده نمیگه بهتون 

براش حتما دعا میکنم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
مامان 24 ساله مریضی صرع داره و تشنج میکنه و افسردگی هم تا حدودی .. راضی میشه ولی پس میاره.. کلا هر ...

بیچاره چقدر سختی کشیده 

میدونی بدنش انگار سرحال نیست واسه همین با بیماری نمیجنگه

شاید فهمیده نمیگه بهتون  براش حتما دعا میکنم

شک ک زیاد داره،،

من با دکترهم صحبت کردم اصلا پیش مامان اسم سرطان شیمی درمانی یا پرتو درمانی نمیاره،،

ممنون عزیزم 🌷🌷

بیچاره چقدر سختی کشیده  میدونی بدنش انگار سرحال نیست واسه همین با بیماری نمیجنگه

خیلی ضعیف شده،، 

قبلا هم همینجور بود ولی الان دیگه خیلی بی حوصله س..

حموم هفته ای یبار 10 روزی یبار میره بعضی وقتام بیشتر ،، میگه سرما میخورم،، بیشتر از نیم ساعت هم تو حموم حالش بد میشه

خیلی ضعیف شده،،   قبلا هم همینجور بود ولی الان دیگه خیلی بی حوصله س.. حموم هفته ای یبا ...

عزیزم نوره امتحان کن جدی میگم

@سمیه_12 عزیزم ببخش اینجا صدات زدم

راستش من از اول ماه رجب با یه گروهی چند تا چله برداشتم 

یکی حدیث کسا به نیت شفای مامانم،خواهر پرستش،پسر بهار، همسر پاییز 75، مامان آتریا و .. همه اونایی ک تو تاپیک ذکر یونسیه به نیت شفای مریض شرکت میکنن حالا ذوقم اینه ک امروز ک عیده 40 مرتبه حدیث کسا به نیت من خونده میشه ک الهی بحق امیرالمومنین و خانوم فاطمه زهرا اللهم اشف کل مریض🙏 و بقیشو پست بعدی میزارم

چله سوره الرحمن هم (هدیه به حضرت محمد)به نیت عروس شدن مجردا اناره صورتی و شما و باز اونایی ک تو تاپیک ذکر یونسیه به نیت ازدواج شرکت میکنن من خودمم مجردم تقریبا 34 سالمه و مثل انارجان تو دوران عقد جدا شدم ،،، ک خداروشکر چله سوره الرحمن هم امروز عید بازم بمن افتاده و 40 مرتبه به نیت من خونده میشه..

من بنده گناهکار و روسیاهیم نمیدونم چی بگم مطمئنن این میشه گفت سعادت بخاطریکه شماها تو چله هایی ک برداشتم سهیم بودین نصیبم شده امیدوارم بحق حضرت محمد و همسرشون خانوم خدیجه الهی بهترین ازدواج و بخت قسمت هممون بشه و سفید بخت بشیم🙏 

عزیزم گفتن شما عاشق تاپیک سوره ی کوثر هستید 

معجزه دیدی ؟ 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
عزیزم گفتن شما عاشق تاپیک سوره ی کوثر هستید  معجزه دیدی ؟

سلام عزیزم حس خوب ،آرامش و خواسته بزرگ و کوچیک حاجت گرفتم خداروشکر💚

معجزه زندگیم سلامتی و شفای مامانمه ک ان شاءالله به برکت سوره کوثر حاجت روا بشم🤲