2777
2789

سلام من قرار عمل لیفت سینه انجام بدم دکتر گفت تو واتساپ پیام بدید نمونه کار میفرستم ده تا عکس داده یه چیز منو مشکوک کرد روی قسمت بالای سینه بیمار و یه قسمتی از اسم و پوشونده حس میکنم این عکس کار دکترهای دیگه رو برداشته اسم دکتر رو رو سینه نوشته این پوشونده به خودشم گفتم چرا اون قسمت و پوشوندین گفت اسم بیمار عزیزم نمیتونم عکس بیمار و با اسم و فامیلی بدم دست بقیه حالا من میگم به نظر شما منطقیه آخه همچین چیزی چرا باید منو مثلا میخوان عمل کنن اسمم و بنویسن تایپیک زدم دو ساعت پیش نشد عکس بذارم هر کاری کردم نشد حالا به نظر شما راست میگه یا دروغ بعدشم پیام داد گفت این بیمارها که عکسشون و دیدی تو مطب خودمه شما دیوار و کمد دیواری پشت بیمار و نگاه کن بعد اومدی مطبم ببین دقیقا همینه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

نکن وقتی میدونی دروغ میگه پیش یه دکتر معتبر عمل کن

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه اسم بیمار رو خودش کنار عکسشون مینویسه که بدونه کدوم به کدومه

اگه پزشک بخواد اسم خودش یا پیجش رو روی عکس تبلیغی بذاره خیلی بزرگ و واضح میذاره. از این سر عکس تا اون سر عکس.

که نشه سو استفاده کرد.

اصلا مطب داره؟ 

بله عزیزم داره 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ممکنه اسم بیمار رو خودش کنار عکسشون مینویسه که بدونه کدوم به کدومه اگه پزشک بخواد اسم خودش یا پیجش ...

عه خودشم گفت اینا تو مطب من هستن خودت دکور و دیوار پشت عکس و ببین

نکن وقتی میدونی دروغ میگه پیش یه دکتر معتبر عمل کن

آخه آدم قابل اطمیمانی ایشون و معرفی کرد نمیدونم والا چه کنم 

عه خودشم گفت اینا تو مطب من هستن خودت دکور و دیوار پشت عکس و ببین

فکر نکنم دروغ بگه.

بالاخره پزشکه، متخصصه، خیلی مسخره ست چنین کاری بخواد بکنه. خیلی افت داره براش.

میتونی اسمش رو توی جستجوی پزشک سایت نظام پزشکی سرچ کن که از تخصصش مطمئن بشی.

الان خیلی ازین دکترای قلابی وجود دارن حواستو جمع کن دکتر خوب نمونه کار تو واتساپ نمیفرسته دکترای ...

چرا خیلیا میفرستن ایشونم پیج داره ولی فالوور هفت هزار تا همش کمه

فکر نکنم دروغ بگه. بالاخره پزشکه، متخصصه، خیلی مسخره ست چنین کاری بخواد بکنه. خیلی افت داره براش. ...

چجوری باید اینکار کنم دقیقا یادم میدی

چجوری باید اینکار کنم دقیقا یادم میدی

توی گوگل سرچ میزنی جستجوی پزشک.

همون اولین گزینه که میاد سایت نظام پزشکیه. باز میکنی و اسم و فامیل پزشکت رو وارد میکنی و جستجو رو میزنی.

تخصصش و اینکه چه سالی درسش تموم شده و پروانه ش و... میاد