mehran_az مدیر استارتر عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 840 عنوان غذا 144 بازدید | 12 پست شب ساعت ۱۱ مهمون دارم.میخوام پلو مرغ درست کنم.ساعت چند غذا رو بزارم که به موقع اماده باشه؟ 1400/06/13 | 15:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98970 چهاراینا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39743 از ۶ دست ب کار شو چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
پسرم93 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12723 عزیزم میتونی ساعت مثلا ۵عصربرنج روآبکش کنی کمی زنده برش دارخیلی کم، بذارکنارخیالت راحتیه ساعت ونیم قبل شام کشیدن بذار روشعله آب یک استکان باروغن بهش بده دم بکشه اینجوری یه کارت حلهسالاد ودسرهم الان پاشو درست کن روسالادت سلفون بکش
mehran_az مدیر استارتر عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 840 عزیزم میتونی ساعت مثلا ۵عصربرنج روآبکش کنی کمی زنده برش دارخیلی کم، بذارکنارخیالت راحت یه ساعت ونیم ... نه اینجوری یاد ندارم کلا خراب میشه 😂
پسرم93 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12723 نه اینجوری یاد ندارم کلا خراب میشه 😂 نه عشقم نمیشه نگران نشو بسم الله بگواسترس نده به خودتببین زودترانجام بدی خیالت راحته خرابم شد دیگه شدهشوشو چلو ازبیرون بگیره
tanhaiiiiii عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 996 نه عشقم نمیشه نگران نشو بسم الله بگو استرس نده به خودت ببین زودترانجام بدی خیالت راحته خراب ... پسره😐😐
mehran_az مدیر استارتر عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 840 نه عشقم نمیشه نگران نشو بسم الله بگو استرس نده به خودت ببین زودترانجام بدی خیالت راحته خراب ... کاربر اقام😑