2777
2789
ببینید یک بازیه..... مثلا هر کی بیاد یک عنوان برای تاپیکی خیالی بگه که عنوانش طنز بشه وازدیدن اون عنوان آدم تعجب کنه یا بخنده........

بی تربیتی هم شد اشکال نداره کلا تاپیک خنده وخلاقیت خواهشا کسی هم به خودش نگیره صرفا سرگرمیه
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
مثلا...........

اونهاییی که مخشون تعطیله بیان تو این دوره را باهم سپری کنیم .....
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
اونهایی که از دوری مادرشوهراشون دارن دغ می کنن بیان تو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی هست مثل من یبوست حاد داشته باشه؟ بیاین با هم درد دل کنیم

فروشگاه اینرنتی 30 سبد دارای نماد اعتماد الکترونیک و ضمانت بازگشت کالا پوشاک بچگانه خارجی صابون های تزئینی میوه ای زیورآلات لوازم آرایشی ***هدیه ویژه 30 هزار تومانی فقط تا آخر شهریور ماه*** با خرید بالای 100 هزار تومان از سایت ما ، 30 هزارتومان از ما هدیه بگیرید. http://30sabad.com
هشتصد میلیون تومن پول اضافه آوردم بیاین راهنمایی کنید باهاش چیکار کنم...
فروشگاه اینرنتی 30 سبد دارای نماد اعتماد الکترونیک و ضمانت بازگشت کالا پوشاک بچگانه خارجی صابون های تزئینی میوه ای زیورآلات لوازم آرایشی ***هدیه ویژه 30 هزار تومانی فقط تا آخر شهریور ماه*** با خرید بالای 100 هزار تومان از سایت ما ، 30 هزارتومان از ما هدیه بگیرید. http://30sabad.com
زیر شلواری، زیرپوش در حد نو
فقط دو بار پوشیدم الان پول لازمم وگرنه خیلی دوستشون دارم.خخخخخخخخ
الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  
کیا پایه ان دماغ مون را باریک کنیم ......