2777
2789

موندم والا این چه بخت و اقبالی بود واسه من‌شد...

بعد از بچه ها دیگ مثل قبل نشد و همه چی عوض شد دیگ سمتم نیومد ولی من صبر کردم ولی بهتر ک نشد خیلیییی بدتر شد...

دیگ کم آوردم منو کنار نه نه اش نگه داشته ک هی چکم کنه کی میره کی میاد چیکار میکنیم انوقت میگ طلاق دادنت ب ضررمه پول میخواد من ندارم بمون اینجا حتی نمیخواد آشپزی کنی منو میخواد ک بچه ها اذیت نشن برا نبودنم...وگرنه اصلا محلم نمیده نه حرف نه رابطه ای نه چیزی ...فقط به خاطر عذاب وجدانم موندم ک آینده بچه ها تباه نشه....خیلی حالم‌ خرابه موندم وسط یه زندگی ک هیچ پشتوانه ای ندارم نه راه رفت نه راه برگشت...

انقد بی اعصابم داغونم نمیکشم دیگ...از چند جا روم فشاره....

حتی خونه بابامم جایی ندارم فقط سر بزنم اونام خیلی بی عاطفه هستن همه جاهای زندگیم تنهام گذاشتن...

نمیدونم چجوری خدا رو صدا بزنم ک بشنوه نمیکشم دیگ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نه پشتوانه داری نه سرمایه پس باید بمونی . سعی کن به چشم یه عابر بانک بهش نگاه کنی که اجاره خونه و هزینه های زندگی خودت و بچه ها رو میده . اگر پشتوانه داشتی بهت میگفتم جدا شو 

عزیزم شما حق و حقوق داری چرا نمیری تو قانون پیگیری کنی؟ برو بگو این آقا انگار برادرمه از سمت ایشون تمکین نمیشم . مهریه داری نفقه داری یکم عرضه داشته باش مترسک سر جالیز که نیستی 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

وقتی خودت هم شرایط طلاق نداری پس بیخیال شو و زندگیتو کن

یه مدت اصلااا محلش نده ... اصلا باهاش حرف نزن باور کن خودش پشیمون میشه و میاد سمتت اما همیشه به خودت برس ولی طرفش نرو

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

به نظرم برو حق و حقوقت رو قانوني پيگير شو و اعتراضم كرد بگو كه خودت گفتي مثل طلاق گرفته ها باشيم، يه بخشي از طلاق همين حق و حقوقه

شايد اينطوري به خودش بياد، نيومد هم جهنم

باور كن توي يه خونه بدون عشق بچه خيلي خيلي بيشتر آسيب ميبينن، خودتو گول نزن!