2777
2789

من چن وقت پیش یه سی سی زدم ک کلا جذب شد ازش پرسیدم گفت یه سی سی میره باید بیشتر بزنی از اونجایی که میخواستم خیلیی کم تغییر کنم گفتم خب نیم سی سی بزنم دیگع طبیعی میشه اما اینم خیلییی کم ازش مونده شما چند سی سی زدین؟موادش خوب نیس داره گولم میزنه؟یا همه جا همینطوریه؟

یه سیسی چقد تغییر ایجا میکنه؟

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سیسی چقد تغییر ایجا میکنه؟

اولش که خیلی باد داره بعد از دوروز تمامش از بین میره بنظرم اگه میخوای ی تغییر کمو طبیعی داشته باشی باید دوسی سی بزنی اما من نمیدونم که این ژل خوب برام زده یانه یااصن چقد زده 

متاسفانه اسمشو یادم رفته اما دیگ بهترین ژلی ک داشت گفتم برام بزنه

بعضی از برند ها حجم میدن بعضی فرم،بنا به ریز مولکولی بودن و .. احتمال اینکه ریز مولکولی بوده و حجم زیادی نداده زود هم از بین رفته

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..