2777
2789

روز یازدهم قرنطینه ام هست

دو بار دکتر رفتم ولی سبک گرفتم، تو این ۱۱ روز بد نبودم حتی چند روز علائم نداشتم ولی از دیروز باز خارش سینه و‌ سرفه شروع شده، انگار استپ کرده بود دوباره شروع کرد میگن روندش همینه طبیعیه، شربت سرفه چی خوبه بخورم؟ میگن نوسکاف خوبه

شما تجربه ای دارین بگین لطفا از کار و زندگی افتادم تو قرنطینه ام

سرفه ام کمه خیلی کمه، بیشتر احساس خارش دارم تو سینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من دوهفته قرنطینه بود حالش هم نسبتا خوب بود بعد دوهفته یهو علائمش شدید شد دو هفته دیگ قرنطینه ...

وای نه من دیگه نمیتونم واقعا😭 الان هیچ علائمی جز همین خارش ندارم

عزیزم 

بیشتر دکترا برا سرفه شربت دیفن هیدرامین تجویز میکنن 

اگ حساسیت نداری بخور 

من خودمم دیفن خوردم حتی قرقره هم میکردم. من حالم خیلی بد بود. 

اب نمک هم مرتب قرقره کن تا گلو درد نگیری یا شدید نشه 

خانما منم از دیشب علایمشو دارم  سردرد گرفتم  انگار به زور اب گلومو قورت میدم و کمرم درد گ ...

الان کوچیک ترین علائم و میگن کروناس دیگه نمیگن سرما خوردگی

ان شاالله که نیست اگه میخوای خیالت راحت شه برو دکتر

الان کوچیک ترین علائم و میگن کروناس دیگه نمیگن سرما خوردگی ان شاالله که نیست اگه میخوای خیالت راحت ...

باورت میشه میترسم برم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

علائم تنفسی تو هفته دوم میتونه نشانه درگیری ریه باشه 

بهتره بری متخصص عفونی چک بشی

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند