2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلی کیستیک هستی؟

پارسال رفتم گفت یکم تنبلی تخمدان داری همون پلی کیستیک من ترسیدم مشکلی برابارداریم پیش بیادازمایش دادم ذخیره تخمدانمو وبقیه چیزامم اوکی بوددکترگفت مشکلی نداری باردارمیشی

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
پارسال رفتم گفت یکم تنبلی تخمدان داری همون پلی کیستیک من ترسیدم مشکلی برابارداریم پیش بیادازمایش داد ...

عجله نکن خودتو تقویت کن تا ی سال طبیعیه بعد ی سال خدای نکرده اگه باردار نشدی ب دکترت بگو محرک بنویسه الانم میتونی بگی ک بنویسه اما محرک هم عوارض خودشو داره

عجله نکن خودتو تقویت کن تا ی سال طبیعیه بعد ی سال خدای نکرده اگه باردار نشدی ب دکترت بگو محرک بنویسه ...

محرک حالا نه ولی برم سونو اگه فولیه خوبی داشته باشم امپول بزنه ازادشه که باردارشم من تواین تاپیکادیدم میخواست زودباردارشه رفته بوددکتر امپول و قرص داده بود توسومین ماهش باردارشد

محرک حالا نه ولی برم سونو اگه فولیه خوبی داشته باشم امپول بزنه ازادشه که باردارشم من تواین تاپیکادید ...

این امپول هم محرکه دیگ عزیزم برو سونو اگه فولی خوب داشتی خب ببر بگو میخوام امپول بنویسی اگه خوب باشه ب تشخیص دکترت بهت میده

این امپول هم محرکه دیگ عزیزم برو سونو اگه فولی خوب داشتی خب ببر بگو میخوام امپول بنویسی اگه خوب باشه ...

برم ببینم میده بهم تواین ۳ماه پیر شدم این دوماه قبلی همش مطمئن بودم میشم ونشدم نشستم به گریه وداغون شدم این ماه ولی امیدی ندارم

آخجووووون مثبت مبارکهههه😍😍عزیزم علائمتونو میشه بگید

قربونت عزیزم ممنون برام دعا کن لطفا سالمو سلامت بیاد تو بغلم علائمم ورم سینه و دردنوک سینه شکم درد و گرگرفتگی هستش کمی هم تهوع بدون استفراغ اولیش فقط از درد سینه هام متوحه شدم

قربونت عزیزم ممنون برام دعا کن لطفا سالمو سلامت بیاد تو بغلم علائمم ورم سینه و دردنوک سینه شکم درد و ...

چی میشه منم ۱۶روزدیگه پری نیاد و باردارباشم

برم ببینم میده بهم تواین ۳ماه پیر شدم این دوماه قبلی همش مطمئن بودم میشم ونشدم نشستم به گریه وداغون ...

گلم این چ حرفیه اولین قدم اول بارداری صبوری و حوصله اس ممکنه طول بکشه اما ایشاله ب زودی باردار میشی فقط خودتو شوهرت رو تقویت کن ی از هم بگو شوهرت بده