2777
2789
ایشاله سالمو سلامت باشن مال هردومون گلم

عزیزم من ۳ماهه اقدامم این ماه میخوام به درخواست خودم برم سونو و ببینم فولیم چنده اگه خوب بود وفعلا ازادنشده بودبنظرت بهم امپول میده دکتره بزنم ازادشه باردارشم ازمایش دادم هیچ مشکلی ندارم ولی میخوام این ماه بشه دیگه

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم ی فولی ۱۸ داشتم فقط امپول زدم باردار شدم

مبارکت باشه عزیزم پس چرا دکترا اینکارونمیکنن ادم زودنتیجه بگیره والا همش بلدم بگن تایه سال طبیعی

عزیزم من ۳ماهه اقدامم این ماه میخوام به درخواست خودم برم سونو و ببینم فولیم چنده اگه خوب بود وفعلا ا ...

روز ۱۴ برو سونو ک اگ فولی هات دیرتر هم غالب شدن روز ۱۴ خوب میشن اگه فولی خوب داشتی حتما امپول بزن البته اگه محرک بخوری باید حتما امپول بزنی وگرنه تبدیل ب کیست میشه

لچه ها با جلوگیری طبیعی میش باردار شد؟؟؟  مطمئنم ک رابطه مشکوکم نداشتبم ک ی وقت در بره  ...

برامن که نه نشد ولی خیلیارودیدم شده مونده چقدرهواستونوجمع کنید 

روز ۱۴ برو سونو ک اگ فولی هات دیرتر هم غالب شدن روز ۱۴ خوب میشن اگه فولی خوب داشتی حتما امپول بزن ال ...

اخه حتما سیکلای شما ۲۸ روزه بود که ۱۴ میرفتید برامن ۳۳روزه اس تخمک گذاریم ۱۹ دوره ام یعنی فردا نه پس فردا من پس فردا برم خوبه یعنی

اخه من یه ساله اقدامم تا اخر نتیجه گرفتم

خب یه سال زیاده دیگه پدرادم درمیاد من که اصلا انتظارندارم اینم بگما الان ۳ماهه پشت هم اقدامم اوایل ازدواجمم دوماه پشت هم اقدام کردم بعد پشیمون شدم تاموندالان که یه سال ازازدواجم میگذره دوباره شروع کردم ۵ماهی کلی هست باهم

اخه حتما سیکلای شما ۲۸ روزه بود که ۱۴ میرفتید برامن ۳۳روزه اس تخمک گذاریم ۱۹ دوره ام یعنی فردا نه پس ...

گلم من سیکل هام ۳۵ روزه اس اگه محرک میخوری روز ۱۴ اخرین روز خوبیه

خیلی حالم بده لطفا دعا کنید پریود شم شرایط بارداریو نداریم

یه قاراشمیشی شده یکی مثل من ارزوشه بی بی چکش مثبت شه وپری نشه یکی مثل شمام دوست نداره باردارباشه حالا باورکن خیلی جاهااینجوری دیدم خدا برعکس میکنه به شمامیده به من نمیده ازنکمت وکارای خدانمیشه سردراورد

خب یه سال زیاده دیگه پدرادم درمیاد من که اصلا انتظارندارم اینم بگما الان ۳ماهه پشت هم اقدامم اوایل ا ...

من هربار ک دارو مصرف میکردم یا اقدام میکردم تا اخر ادامه نمیدادم چند بار امپول اشتباه اتفاقات و اینا فقط بار اول این ماه بود ک تا اخر ادامه دادم و نتیجه گرفتم

من هربار ک دارو مصرف میکردم یا اقدام میکردم تا اخر ادامه نمیدادم چند بار امپول اشتباه اتفاقات و اینا ...

چه مشکلی داشتید بهتون محرک وامپول دادن