2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز دل امروز بی بی مثبت بارون بود از صبح فک کنم این ۵ یا ۶ امیه      

من امروز  تازه اومدم اما حداقل ۱۰روز بود همچین تاپیکی ندیده بودم😁

خداروشکر 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ای جان  مبارک باشه مادر شدنت عزیزم  لطفا لطفا لطفااا با حال زیبایی که داری منو دعا کن&nb ...

الهی عزیزم من از حضرت علی اصغر گرفتم نی نیمو ب حق این ماه عزیز دامنت تو و همه ی چشم انتظارا سبز بشه 

خوشبحالت میشه منم این لحظه رو ببینم مبارکه گلم 

منم دو هفته پیش دیدم حتی آزمایش دادم مثبت بود بتا بالا می‌رفت اما بعد 10 روز یهو بتام افت کرد بعد پریود شدم، خیلی بارداری شیمیایی زیاد شده، سعی کنید 10 روز بعد بی بی چک مثبت برین دکتر انقد آزمایش دادم خرج کردم توی این 10 روز اما یهو پر