2777
2789
عنوان

بیاین ببینین این انتطار شوهرم از من درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 46 پست
اره بهش گفتم دعوت میکنم از بس بد رفتار کرده دیگه دلم نمیخواد بدم میاد از اخلاقش میخواد ادم خودشو بکش ...

آره همشون همینن عوض بشو هم نیستن ولی آدم خودشوکه میزاره جاشون شاید ماهم بودیم باخانوادمون همینطوربودیم اشکال نداره

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی اصلا مهمون دعوت کردن کار زنه یعنی چی صد بارم بهش گفتماااااا یادش میره

اصلا نمیفهمن بخدا

نمیدونن تو خونه چیزی هست یانه، آمادگی داری یانه، خونه تمیزه یانه

فقط میخوان تیر و‌طایفه شون بیان، همین مهمه فقط

شوهرتون اشتباه کرده اما شمام باید تعارف میزدی حالا که شوهرت گفته، الانم کشش نده سیاست داشته باش، بهش ...

اره باید سر زبونی میگفتم متاسفانه سیاست که ندارم بعدم حالم بد شد خیلی اخه نصفه شب وقت مهمون دعوت کردنه شامم نخورده بودیم خب بیایم خونه به اونام حاطری بدم بدتر بودچون خودشون راحتن فکر من نیست 

لایک نکنین لطفا 😊
دیشب که برگشتید ،تا رسیدی تو خونه باید میگفتی بفرمایید بفرمایید بشینید روی ریخت و پاشای خونه.بفرمایی ...

وای ایول بخدا عقل ندارم اون موقع به ذهنم نرسید که تازه گفتم بزار با ارامش بعدا بهش میگم خاک تو سرم کاش اینکارو کرده بودم 

لایک نکنین لطفا 😊
آره همشون همینن عوض بشو هم نیستن ولی آدم خودشوکه میزاره جاشون شاید ماهم بودیم باخانوادمون همینطوربود ...

آخه خانواده خودمون پشت سرمون و جلو رومون هی حرف نمیزنن تیکه بندازن مقایسه کنن اینا ما رو با بقیه عروسا و دخترا فامیلشون مقایسه هم میکنن

لایک نکنین لطفا 😊
هووووف همینکه تو اون وضعیت نزد ب سرشون ک بیان خیلی خوبه بزار قهر بمونه اینا عادتشونه باقهر دل ب دلش ...

اره والا کار خدا بود وگرنه از مادر شوهر من این حرکت بعید بود که نیاد 

لایک نکنین لطفا 😊
اصلا نمیفهمن بخدا نمیدونن تو خونه چیزی هست یانه، آمادگی داری یانه، خونه تمیزه یانه فقط میخوان تیر ...

ایول بخدا راست میگی دقیقا اینجوریه اونوقتم که بگه بریم بیرون بگم صبر کن جمع کنم اسباب بازی یا مثلا ظرف میوه یا چای خودمونو حوصله اش نمیگیره دیگه میگه فقط زود اماده شید ول کن خونه رو .

خب اگه بزاره با حوصله جمع کنیم بریم ادم این اتفاقم نمی افته هر چند اخرش فکر اینکه تو خونه چیزی نیس یا هستم نمیکنن اَه

لایک نکنین لطفا 😊
من بودم اونجا تعارف میکردم ولی بعدش حتما با شوهرم صحبت میکردم که کارش اشتباه بوده و دیگه تکرار نکنه

آره نمیدونم چرا حرفم نیومد اون موقع از حرصم

لایک نکنین لطفا 😊
آخه خانواده خودمون پشت سرمون و جلو رومون هی حرف نمیزنن تیکه بندازن مقایسه کنن اینا ما رو با بقیه عرو ...

میدونم چی میگی عزیزم تابوده همین بوده تک توک پیدامیشه پشت سرعروس حرف نزنن ولی مابایدتوجهی به حرفاشون نکنیم راحت باش واس خودت زندگی کن دیشب که عصبانی شدی هیچی عوض نشد بیخیال

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا