2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی استرسی هستم ی مدت هست بدتر شدم همش به مرگ فکر میکنم .هر لحظه فکر میکنم میخواد ی اتفاق بد بیوفته 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
منم خیلی استرسی هستم ی مدت هست بدتر شدم همش به مرگ فکر میکنم .هر لحظه فکر میکنم میخواد ی اتفاق بد بی ...

من به مرگ فکر نمیکنم اصلا 

ولی به پیری و خیلی چیز های دیگه فکر میکنم 

و بزرگ ترینش اینه: فکر میکنم یه کار اشتباهی انجام میدم به خاطرش مجازات میشم خیلی 

وای عزیزم منم یه هفته ای مشکل شماروداشتم دراوج خوشبختی نگران بودم وبادستم قلبمو فشارمیدادم تاآروم شم شوهرم نمیزاشت آرام بخش بخورم یه هفته زندگیم حروم بود ازاسترس،آخرش یکی ازدوستای شوهرم گفته بود اسطوخودوس وگل گاوزبان وگل محمدی دم کنه بخوره باورت میشه عالی شد حالم خیلی تاثیرداشت حتما استفاده کن جواب میده

وای عزیزم منم یه هفته ای مشکل شماروداشتم دراوج خوشبختی نگران بودم وبادستم قلبمو فشارمیدادم تاآروم شم ...

عهههه😍😍😍😍 

خیلی ممنونم که راهنمایی کردین عزیزم...... حتما فردا درست میکنم میخورم 

[QUOTE=206235823]من به مرگ فکر نمیکنم اصلا  ولی به پیری و خیلی چیز های دیگه فکر میکنم  و بزرگ ترینش اینه: ...[/QUOTE

واقعا به روانشناس نیاز دارم 😔

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه