2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم داروی اعصاب استفاده میکرد خانومای باردار هم میتونن تحت نظر روانپزشک دارو استفاده کنن تو شیرده ...

عزیزم میتونی پیگیری بشی ببینی چی مصرف میکرده واینکه تو سه ماه اول هم مصرف میکرده واینکه بچش سالمه

عزیزم میتونی پیگیری بشی ببینی چی مصرف میکرده واینکه تو سه ماه اول هم مصرف میکرده واینکه بچش سالمه

راستش الان که اصلا دسترسی بهش ندارم 

ماجرا برای هشت سال پیشه 

تو کل بارداری استفاده میکرد

دکترشم خیلی وسواسی بود میگفت من یه درصدم ریسک نمیکنم بهت دارویی بدم که برای بچه ضرر داشته باشه مثلا اینجا دیدم که دکترا سرترالین میدن تو بارداری ولی این دکتر گفته بود محاله من این قرصو بهت بدم 

یکی از قرصاش نمیدونم برای شیردهی بود یا چی فلووکسامین بود اگه اشتباه نکنم 

دکترت باید خوب باشه و حاذق

برای چند سال پیش بود و خدا رو شکر بچش سالم. باید ببینی دکترت چی تجویز میکنه. من خودم قبلا مصرف داشتم به دکتر تاکید کردم که قرصی بدید که عوارض نداشته باشه.دکتر هم گفت میخوای خیالت راحت کنم اگه باردار هم شدی همین قرص ها رو میگم ادامه بدی.ولی اسم قرص ها یادم نیست

دکترتون ساکن کجاس

تهران،دکتر انوشه سالیانی،خداییش دکتر خوبی، دوتا مطب داره یعنی هر سری میرفتم ۲۰ تا صندلیش هم پر بود

مشکل من استرس بود(۳ تا از عزیزانم بفاصله ۱۰ ماه از دست دادم).مشکل اضطراب و تپش قلب  داشتم .گفت ۱ سال بخوری خوب میشی .دوتا قرص داد یکیش تو ۶ ماه قطع کرد یکیش هم ۳ ماه بعد اون زود خوب شدم. ولی خواهرم قرص هاش عوارض داشت بنده خدا ۱ سال درگیر درمان عوارض هاش بود