2777
2789
عنوان

واکسن برکت کیا زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 69 پست
برکت و بحخوای هرسنی باشی بدون نوبت بهت میزنن.تو نزدی؟

من نزدم اما صبر نکن ببین چه هست بزنی حالا که در دسترسه بزن این واکسن تاییدیه جهانی نداره اما سازمان غذا و دارو در ایران تاییدش کرده 

از هیچی بهتره معلوم نیست کی نوبتومون میشه  حداقل از اون واکسن کره ای بهتره دوتا از فامیلای ما خون لخته شده براشون فوت کردن یک هفته بعد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟  ی دکتر زنان بود گفت من برکت زدم بااینک میتونستم روسی بزنم اعتناد نکردم

اره بکی از بستگانمون رفت تست انتی بادی داد اصلا ایمن نشده بود

من نمیدونم واکسنی که نه تاییدیه سازمان بهداشت جهانی داره نه تست شدستو واسه چی میرید میزنید

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دیگه ن این حد ی ماه نزده بگیری     فایزر ایمنیش ۹۷ درصده😉

چرا ممکنه یه هفته بعد فایزر هم طرف بگیره .هیییییچ واکسنی جلوی ابتلا رو نمی گیره. لطفا بیشتر تحقیق کنید 

و خدایی که در این نزدیکی هاست
من نزدم اما صبر نکن ببین چه هست بزنی حالا که در دسترسه بزن این واکسن تاییدیه جهانی نداره اما سازمان ...

اره منم شنیدم با روسی خیلا خون لخته شده واسشون.اما سینوفارم همه اوکی بودن

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋
ترسوندیم خواهر

نه ترس نداره 

عوارضی نداره 

ولی میگن تاثیرش خیلی کمه ....

خودم هم خیلی ها رو دیدم بعد واکسن برکت کرونا گرفتن 

فقط البته برکت نه ،بقیه هم دیدم ولی خب برکت بیشتر 

گفتم دکتر زیاد داریم تو فامیل 

یه عده میگن هر چی اومد دستتون بزنید 

یه عده هم وقتی بگی برکت مسخرت میکنن میگن اینم شد واکسن؟😑

.
شوهر خواهرشوهر م میگفت برکت ۹۸درصد ایمنی میده از فایزر بیشتر من غش 🤣🤣🤣🤣🤣

احتنالا شوهرخواهر شوهرت تو بیت رهبری کارنمیکنه؟😂😂😂😂😂😂

من خودمو تو شرایط شما تصور کردم نمیزنم راستش سینوفارمم به درد نمیخوره اما بازم بهتره دیگه انتخاب بین ...

سینوفارم خیلی اوکیه عزیزم

عوارض واکسن برکت چی هست مث سینوفارم یا نه آخه خواهرشوهر م برکت زد دو روز خواب بود من سینوفارم زدم دس ...

منن سینوفارم زدم خوابم برد

فک میکنم به بدن هرکسی یه جوره

اخه شوهر خاله ام هم همینجوری تا دو روز خواب بود با سینوفارم

من فقط یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده با این همه جهش ویروس چطور واکسن اثر داره مگه هر واکسنی بر طبق یه نوع ویروس ساخته نمی شه دراینصورت با جهش ویروس احتمالا واکسن بی اثره درست مثل انفلوانزا که به خاطر نوع جدیدش هرسال باید واکسن تجدید می شد

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
نه ترس نداره  عوارضی نداره  ولی میگن تاثیرش خیلی کمه .... خودم هم خیلی ها رو دیدم بعد و ...

اخه اینا ایرانو قبول ندارن براهمین میگن