2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری خاک خوردن💗💗

5579 بازدید | 18 پست

باردارم چند وقته میل خوردن خاک دارم دوست دارم اب بپاشم روی خاک بوی نم بلند بشه یا بادست خاک و بکنم😆گردو خاک بشه

البته میدونم ممکنه از کم خونی اینا باشه ولی همه مکمل ها و قرصهای اهنو مصرف میکنم 

حالا بگید خاک چی خوردین از کجا خاک تمیز پیدا کنم اخه یا که مهر و بشکنم بخورم🙄😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه من هم ویار خوردن خاک داشت.طفلی همچین میخورد که ما هوس میکردیم.مادر بزرگم خیلی دعواش میکرد،هفته ای یه شب میرفت خونه مادر بزرگم،تز ترس مادر بزرگم سر صبح پنهانی میرفت تو باغچه ساکش رو پر میکرد.تو بارداریش کل باغچه رو با این ویارش شخم زده بود.😂😂😂به این نوع ویار که به چیزایی که ارزش خوردن ندارن رو میارین میگن پیکا.

بجای خوردن مهر حتما برو دکتر چک شو تا مشکلی باشه حل بشه

چکاب رفتم کم خونی هم ندارم قرص اهن هم میخورم سه شیره و. گوشت قرمز هر چی اهن داره میخورم والا نمیدونم این اهنا کجا میرن

یا خدا در این حد یعنی

حالا شخم زدن رو شوخی کردم.ولی واقعا خاک رو میجویید.🤢🤢🤮🤮🤮

حتی یه بار شوهرش شب شیفت بود با هم رفتیم اونجا صبح زود میخواستم برم دستشویی که تو حیات بود ازش ترسیدم.داشت با بیل جدا میکرد میریخت تو کیفش.البته کلوخا رو میریخت.صبح خواستیم بیایم تو شهر چون باردار بود ساکش رو برداشتم خیلی سنگین بود.پر کلوخ کرده بود.اون مهر نمیخورد میگفت حالم بد میشه فک میکنم یکی پیشونی خیسش رو گذاشته رو‌مهر.