2777
2789
من شدم. ۳۲ سالمونه، ۷ سال جلوگیری با کاندوم داشتیم. چون اصلا انتظارشو نداشتیم خیلی ریلکس بودیم هرد ...

چقد خوب این ریلکس بودن خیلی خوبه ها 😭😑کاش منم میتونستم ریلکس باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوب این ریلکس بودن خیلی خوبه ها 😭😑کاش منم میتونستم ریلکس باشم 

کلا بیخیال باش.

ما قبل از اقدام کلی حرف زدیم، گفتیم ۶ ماه نشد میریم دکتر، بازم ۶ ماه دیگه با دوا و درمون تلاش میکنیم، اگه نشد یه بچه از شیرخوارگاه میاریم. در کنارشم تلاشمون رو ادامه میدیم. خودمونو زیاد درگیر نمیکنیم.

نمیگم همه این تصمیم رو بگیرن. میدونم واسه خیلیا سخته. میخوام بگم چون یه برنامه ی واضح و مشخص داشتیم استرسی نبود.

کلا بیخیال باش. ما قبل از اقدام کلی حرف زدیم، گفتیم ۶ ماه نشد میریم دکتر، بازم ۶ ماه دیگه با دوا و ...

اوممم زیاد پیگیرش نیسم خیلی دلم بچه میخواد خیلیا ولی مثلا زیادم پیگیر نیسم میگم هرچی خدابخواد اون میش ولی خداکنه بشه چون نی نی مدوست خیلی

سلام دوستان

منم این ماه بصورت جدی اقدام کردم

اما دقیقا یکهفته بعد از تموم شدن پریود دوباره خونریزی داشتم

امیدوارم نشونه خوبی باشه با اینکه دکترم چیز خاصی نگفت

دوستایی که الان عضو تاپیک هستید همه باردارید یا درحال اقدام؟

سلام دوستان منم این ماه بصورت جدی اقدام کردم اما دقیقا یکهفته بعد از تموم شدن پریود دوباره خونریزی ...

من ک این ماه اولین اقداممه تو فک کنم لانه گزینی کردی انشاءالله ک نی نیه 

منم ۳۰ سالمه و ماه اول اقدام بودیم

من ۱۰ رو قبل از پریود درد کمر نسبتا زیادی داشتم ولی نه در حدی که دارولازم داشته باشم. و قبلش یه کوچولو لکه بینی داشتم.گفتم شاید مال تخمک گذاریه . بعد کمردرد دو سه روز خونریزی خیلی کم داشتم .مثلا ۵،۶ ساعت قطع میشد دوباره میومد. خیلی روان بود. موقع اومدنش حسش میکردم. بعد اون شروع کردم به لکه بینی قهوه ای شبیه لیکه بینی قبل پریود. دیگه ۴ روز مونده به پریود ، بیبی چک زدم مثبت شد. به اصرار جاریم پاشدیم رفتیم اورژانسی آزمایش بتا.که شاید دارویی چیزی بدن لکه بینی قطع شه. بتام ۸۱ بود. گفتند کمه و باید دو روز دیگه تکرار کنم. الانم نمیدونم دو روز دیگه برم یا وایسم بعد موعد پریودم برم. الکی زود رفتم استرس گرفتم. ولی خب بیشتر نگران لکه بینی بودیم که باعث شد زود بریم. 

الانم پاهام درد میکنه و پایین شکمم تیر میکشه. لکه بینیمم احساس میکنم کمتر شده.چون به توصیه دیگران توالت فرنگی استفاده میکنم و نمیبینم زیادو ولی خب حس میکنم .لباس زیرمم نششون میده لکه بینم کم شده فعلا

دعا کنید بتام بره بالا 😒

منم ۳۰ سالمه و ماه اول اقدام بودیم من ۱۰ رو قبل از پریود درد کمر نسبتا زیادی داشتم ولی نه در حدی که ...

اقا منم دقیقا اینطوری بودم کمر درد شدید داشتم بعدش دوروز خون اومد بعدش قط شد لکه قهوه ای اومد بعدشم ک رابطه داشتم الانم زیر شکمم حس میکنم سفت شده گرفتگی داره نمیدونم از چیه بی بی هم نزدم

چند روز مونده به پری؟ ایشالله که بارداری عزیزم

میگم ک پریودم ۳ شهریور بود دوروز خونریزی داشتم بعدش قط شد خب فک کردم این ماه کم شدم پریود ولی حتی فکرشم نمیکنم ک نی نی باش تا پریود بعدیم کلی مونده