2777
2789

فوم صورت هم بگید 

من یه فوم داشتم فوق العاده بود اینسیفیری مارکش بود هنوز موجود نشده که بخرم عاللللی بودا شمام بخرید😁🌹

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشاسته و شیر (ماست هم‌میشه) 

خیار و جو 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

تو صنعتی ها مارک نوتروژینا رو داشتم خوب بود. 

تو طبیعی هم یه بار سفیده تخم مرغ رو زدم به صورتم و روش یه لایه نازک دستمال کاغذی گذاشتم و دوباره رو دستمال یکم سفیده تخم مرغ زدم. بعد بیست دقیقه موند سفت شد ولی گرفتمش کلی جوش سر سیاه و پوست مرده ام جدا شد. این ماسک برا لایه برداریه. جالب بود.

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
تو صنعتی ها مارک نوتروژینا رو داشتم خوب بود.  تو طبیعی هم یه بار سفیده تخم مرغ رو زدم به صورتم ...

مرسی گل 

سفیده رو منم اینکارو کرذم چیز خوبی بود

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
برای پوست چرب هم خوبه اینکه گفتی

نمیدونم جان. اما تو گوگل سرچ کن ماسک خونگی یا ماسک طبیعی مناسب پوست چرب برات میاره 😍

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی