دوستان من زایمانم نزدیکه و طبیعی هم هست،،اما هنوز بیمارستان دولتی خوب تو قم رو برای زایمانم تعیین نکردم،،اکه تجربه ایی دارید از بیمارستانهای دولتی قم خوشحال میشم کمک کنید،،،
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اره کرونا باعث شده رسیدگی بیمارستانها مخصوصا قسمت زایشگاه بیاد پایین،،،پلی از ایزدی هم تعریف شنیدم ه ...
من خودم با اینکه زایمانم تو کرونا بود اما چون قم زایمان نکردم اطلاعات زیادی ندارم یکی دیگه از دوستام بیمارستان امام رضا زایمان کرده بود البته قبل کرونا ولی اصلا راضی نبود
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من خودم با اینکه زایمانم تو کرونا بود اما چون قم زایمان نکردم اطلاعات زیادی ندارم یکی دیگه از دوستام ...
قبل کرونا از امام رضا تعریف شنیدم ولی الان نه، راضی نبودن ،،مخصوصا طبیعی،،ساید باید ماما بگیریم تا بهتر رسیدگی بشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماما همراه خیلی خوبه اونایی که گرفته بودن خیلی راضی بودن من یه ماما همراه خوب میشناسم اگر دوست داشتی ...
میاد هر وقت باشه یا بی خیاله؟ مبلغ مارش چقدره؟ هر بیمارستانی میاد؟
ماما همراه خیلی خوبه اونایی که گرفته بودن خیلی راضی بودن من یه ماما همراه خوب میشناسم اگر دوست داشتی ...
شهدا چی؟ خوبه؟
میاد هر وقت باشه یا بی خیاله؟ مبلغ مارش چقدره؟ هر بیمارستانی میاد؟
اره هر وقتی باشه میرسونه خودش رو مبلغش رو دقیق نمیدونم آره همه بیمارستان ها میاد اگر اینستا داری پیج madarane.clinic پیجشه توش همه این چیزا رو گذاشته اگرم نداری شمارش رو بدم که بپرسی
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره هر وقتی باشه میرسونه خودش رو مبلغش رو دقیق نمیدونم آره همه بیمارستان ها میاد اگر اینستا داری پیج ...
نه دارم اینستا باشه حتما سر میزنم،ممنونم
نمیدونم والا نشنیدم از دوستام کسی بره که بدونم ولی خوبی ماما همراه اینه که شب و نصفه شب دردت بگیره زنگ میزنی بهش میگه درد زایمانه یا نه سوالی داشته باشی جواب میده
نمیدونم والا نشنیدم از دوستام کسی بره که بدونم ولی خوبی ماما همراه اینه که شب و نصفه شب دردت بگیره ز ...
دقیقا تو اتاق زایمان هم کسی هست بدون منت و با مهربانی همراهیت کنه
دقیقا تو اتاق زایمان هم کسی هست بدون منت و با مهربانی همراهیت کنه
ایشون هیپنوتیزم و طب سوزنی و طب فشاری و اینا رو هم بلده برای کاهش درد زایمان من تو بارداری کلاس های بارداري شونو شرکت میکردم اکر سزارین نمیشدم حتما ماما همراه میگرفتم
ایشون هیپنوتیزم و طب سوزنی و طب فشاری و اینا رو هم بلده برای کاهش درد زایمان من تو بارداری کلاس های ...
چقدر خوب،،ممنون واقعا