eliwww مدیر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 648 عنوان هفته پیش دوماه شد | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 18 پست از کسی که دوسش داشتم جدا شدم 3 شهریور شد دوماه بخند بزار همه بفهمند قوی تر از دیروزی 1400/06/13 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliwww مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 648 برا منم فاميل بود و دو سال باهاش بودم و خرداد ماه خواستگاري كرد و خانوادم قبول نكردن و تموم شد ... فامیل بودن خیلی بد هست بخند بزار همه بفهمند قوی تر از دیروزی
tarane_salmanii عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 2973 فامیل بودن خیلی بد هست اره… منم چيزي كه فكر نميكردم هيچوقت برام اتفاق بيفته برام اتفاق افتاد … دارم باهاش كنار ميام .. سخته ولي چاره اي نيست
eliwww مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 648 برا منم فاميل بود و دو سال باهاش بودم و خرداد ماه خواستگاري كرد و خانوادم قبول نكردن و تموم شد ... من خودم تموم کردم الانم دوست ندارم هیچوقت با اون آدمی که اواخر بود باشم ولی با این وجود دوسش دارم خیلی بده آدم بین دوراهی عقل و احساس بمونه بخند بزار همه بفهمند قوی تر از دیروزی
eliwww مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 648 اره… منم چيزي كه فكر نميكردم هيچوقت برام اتفاق بيفته برام اتفاق افتاد … دارم باهاش ... ماه پیش برا یه مراسمی اونم بود ولی من اصلا نگاهش نکردم چون اگه نگاهش میکردم تا چند وقت اذیت میشدم بخند بزار همه بفهمند قوی تر از دیروزی