2777
2789
عنوان

درگیری ریه در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 10854 بازدید | 89 پست
تجویزریسک دارمبکنین؟ چ دل جراتی کروناویروس موذی و جدیدی لطفاتجویزنکنین  شما پزشگ متخصص طب سنتی ...

من تجویز نکردم دست خود استارتر بازه میخواد استفاده کنه یا نکنه بخودشم گفتم در ضمن این دارویی هست که اگه یک درصد خوب نکنه مضر هم نیست هر چی باشه از داروی شیمیایی که کبد و کلیه ها رو خراب می‌کنه بهتره 

مااز زمانی که دخترم مریض شد و بعدش هم آنفولانزا اومد و بعدم کرونا داریم استفاده میکنیم خداروشکر هیچ کدوم درگیر نشدیم تاحالا با افراد کرونایی هم ارتباط داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شب قبل خواب تا ده شب توی دهانش قبل از خواب میریختم بدون آب تا صبح میخوابید الان که کروناست برای درمان کرونا باید هر هشت ساعت خورده بشه تا دو ساعت بعد هم اب و غذا خورده نشه برای پیشگیری هم هر شب یا یک شب درمیون قبل از خواب

من ریه رفتم البته الان خوب شدم نگران عوارض بعدش بودم

عوارض که تا چند ماه ادم درگیره ما هنوز عوارض داریم باید مدام تقویت کنی خودتو برادر شوهرم بعد یه سال هنوز ضعف داره

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
گلم ریه سالم با ریه درگیرفرق داره نباید تودرگیری ریه بخور داد

من ریه ام درگیر بود . بازم هر جور دوس دارین نمیدونم اسی هم به حرف من نکنه 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
بعدشم متاسفانه آلرژی میاد سراغ آدم

مرض بدیه هر کسی یه جوری میشه متاسفانه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
نمیدونم بخدا درموندم دیگه گفت ببر متخصص عفونی تخت خالی هم ندارن برابستری

حالا نگران نباش با یه دکتر دیگه مشورت کن شاید گفت نیاز به بستری نباشه اگرم بود یه تخت خالی پیدا میشه

خوب میشه نگران نباش دقیقا قبل از کرونا دختر دایی من که نزدیک سه سال داشت اون موقع سرما میخوره و ریه اش کامل تو عکس سفید بوده و سرفه میکرده ولی اون موقع چون هنوز حرف کرونا نبود اونقدر نترسیدن خانوادش خودشم کم کم خوب شده 

نمیدونم بخدا درموندم دیگه گفت ببر متخصص عفونی تخت خالی هم ندارن برابستری

فقط تبش کنترل کن‌ویروس فقط تب داره لامصب  انگار بچه حودم مریض چقدر درگیرت شدم برات صلوات میفرستم خدا کمکت کنه مراقب بچه باشی

دعای نور بخون حتما براش 

منم میخونم به نیت شما

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات