2777
2789
عنوان

خرنوب

764 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کسی  همسرش خرنوب مصرف کرده؟بعد چند مدت جواب گرفتین؟و اینک پودر خرنوب چطوری باید مصرف کرد؟

لطفا راهنمایی کنید

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست؟ برا چی؟؟؟ 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
من مصرف نکردم اما چندنفر بهم گفتن مصرف کردن جواب گرفتن

مرسی عزیزم 

بعد چند دوره مصرف  و یا چ میزان مصرف جواب گرفتن؟ 

من تونستم پودر اماده  حدودا  تو قوطی ۶۰سی سی پیدا کننم

من ازعطاری پودرشوگرفتم بعددوماه نتیجه داد وباردارشدم البته من خرنوب خواستم عطار چیزای دیگه هم قاطی کردنفهمیدم چی بود

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،

خرنوب یه گیاهیه تو روستامون رویش داره شبیه بادوم زمینیه تیره تر و درشت تر...پودرش میکنن معمولا برای خوب شدن زخم داخل دهن اینا استفاده میشه خواص خیلی داره ولی من نمیدونم بقیشونو...اینی ک میگید هم همونه؟؟

من ازعطاری پودرشوگرفتم بعددوماه نتیجه داد وباردارشدم البته من خرنوب خواستم عطار چیزای دیگه هم قاطی ک ...

خداروشکر ان شا الله ب سلامتی    نی نی تو بغل بگیری 

برا منم دعا کن لطفا  خدا بهم ی نی نی بده ۳سال بیشتره منتظرم😔

خداروشکر ان شا الله ب سلامتی    نی نی تو بغل بگیری   برا منم دعا کن لطفا   ...

ایشالا به زودی دامنتون سبز بشه خواهری

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،