2777
2789
عنوان

محله

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 60 پست
چه قدر پول پیش خوبه؟40 50 متر بیشتر نمیخوام 

پول پیش بالای ۳۰۰ میخواد تازه با احاره ۵و۶ تومان حالا هرچی محله بالاتر باشه پول پیش و اجازه بیشتر میشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برم بگردم پس میگم یه سوال   هیچ جا ندارم تهران برم بگیرم همون روز میدنش؟چند جا هم آهنگ کن ...

دیوار  خیلی بگرد اگر تو خونه مستاجر نباشه زود میتونی بری توش 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
میبخشید عزیزم کدوم جنت آباد خوبه؟3تاس جنوبی مرکزی شمالی

شمالی بهتر البته گرون تر 

300 برای 40 50 متر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره عزیزم غرب و شمال که افتضاح گرون این مبلغی که گفتم برای جنوب و شرق و تهران بود 

ببخشید عزیزم ده ونک چطوره؟یه خوبش هستش

ده ونک طرف شمال خیلی گرون میشه عزیزم با این پول پیش باید دنبال محله های متوسط باشی 

ده ونک طرف شمال خیلی گرون میشه عزیزم با این پول پیش باید دنبال محله های متوسط باشی 

گلم نارمک کلی خونه هست مناسب بودجه منه 

نارمک همه جاش خوبه ؟دسترسی اینا اوکیه؟از نارمک پیدا کنم؟

گلم نارمک کلی خونه هست مناسب بودجه منه  نارمک همه جاش خوبه ؟دسترسی اینا اوکیه؟از نارمک پیدا کن ...

اره عزیزم نارمک محله خوبیه شرق میشه فقط نمیدونم مترو هم داره یا نه امیدوارم یه خونه باب میلت همونی که میخوای پیدا کنی بارم سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم 😊😊