2777
2789
عنوان

محله

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا اولین آگهی که زده شهرک نفت اگر بتونی اینجا برق عالیه جون غرب آب و هواش عالی محله اس با کلاس و خوبه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بیا اولین آگهی که زده شهرک نفت اگر بتونی اینجا برق عالیه جون غرب آب و هواش عالی محله اس با کلاس و خو ...

شهرک نفت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مررسی الان برسی میکنم 

کاش خدا براتون جبران کنه از استرس داشتم میمردم اروم تر شدم

عزیزم مرسی یه سوال کدوم منطقه ها بهتره ؟ نارمک سلسبیل جیحون و دامپزشکی نیروهوایی

جیحون و دامپزشکی اصلا به درد نمیخوره سلسبیل و نارمک و نیرو هوایی خیلی بهتر 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شهرک نفت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مررسی الان برسی میکنم  کاش خدا براتون جبران کنه از استرس داشتم م ...

شهرک نفت نمیشناسم ولی زده تو پونک هست پونک محله خیلی خوبیه غرب تهران 

عزیزم شهرک نفت منطقه 5 درسته ؟

شهرک نفت نمیشناسم عزیزم ولی پونک محله عالیه اتفاقا خونه مجردی اونجاها زیاد منطقه ۴ فکر کنم

مرسی بازم جای خوب عین شهرک نفت هست؟    

جای خوب زیاد ولی خب پول پیش زیاد میخواد پول پیشت چون کمه سخت پیدا میشه ولی این دوتا مورد پیگیری کنه 

جنت آباد چطوریه؟ به خدا جایه خوب بگیرم از استرس در بیام یه شیرینی مهمون من عزیزم

قزبونت برم 😂 جنت آبادم خوبه تو غرب ولی پونک بهتر