2777
2789

سلام بچه ها

دندونان خیلی پوسیده ست

ردیف بالا هشت تای جلو دااااغوووونه داغونه

یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین

چیکار کنم

پولشم ندارم بکارم

چه خاکی بریزم

اعتماد به نفسم ...... شده بهش

ردیف پایینم چهارتا کرسیش کلا افتاده..

حدود بیست میلیون دارم برای دندونام اما میدونم کم میارم

چه غلطی کنم

انقدر داغونه روم نمیشه برم دکتر حتی

به دریا بنگروم دریا ته وینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندونپزشکی دانشگاه رایگانه انگار

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نخ دندان استفاده میکنی؟؟

اگه دندان کشیدی میتونی بریچ بکاری بجای ایمپلنت ارزانتره 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من مسواک نمیزدم بچه بودم

تا دلتون بخواد شکلات و شیرینی و پفک میخوردم

جنسشم کلا ژنتیکی داغون هست

دیگه شما فکرکنین دیگه

راهی هست؟ من حتی به دندون مصنوعی دارم فکر میکنم.. اما مجردم خیلی بده.. خجالت میکشم

به دریا بنگروم دریا ته وینم...

استارتر برو یه دندونپزشک منصف بهش بگو کلا 20 میلیون دارم و اینم دندونهامه ببین چیکار میکنه برات

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر