2777
2789

جریان این فیلم چیه کلا

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
مالک نکشت که آدمای ناصر بودن

خودش تو وان خفش کرد که

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر حرص و طمع  میخواست کل اموال حاج عمو بالا بکشه

این سمیرا چیکارس چرا تخریکش کرد ک بکشتش

چون مال و منالشو بکشه بالا، چون فشار زنش سمیرا بود و چاره ای هم نداشت چون زنش وحشیه 

فقد چون زنش وحشیه زد کشتش؟

این سمیرا چیکارس چرا تخریکش کرد ک بکشتش

سمیرا تو جونیش با حاج عمو رابطه داشته. حاح عمو از ترس زنش و بخاطر اینکه مالک دست از سر دخترش برداره ،مالک مجبور میکنه با سمیرا ازدواج کنه. سمیرا هم چون زخم خورده بوده و تمام ثروت حاج عمو میخواسته با مالک نقشه قتل حاج عمو میکشن

سمیرا تو جونیش با حاج عمو رابطه داشته. حاح عمو از ترس زنش و بخاطر اینکه مالک دست از سر دخترش برداره ...

اووووو جذاب شد

فقد چون زنش وحشیه زد کشتش؟

یعنی از بین کل حرفام وحشی رو شما دیدید ؟ 

زنش اونو تو وان آب یخ تنبیه میکرد و فشار روانی زیادی میآورد به مالک . زنش قبلا صیغه حاج عمو بوده و بعد ازدواج با مالک دیده بود حاج عمو حق شوهر و خودشو کم داده. مجبور شد بکشتش که اموالشو بکشه بالا