2777
2789
عنوان

پیاز درمانی

3988 بازدید | 36 پست

سلام به همگی کیا با وجود تنبلی تخمدان با روش پیاز درمانی باردار شدن؟

من از هرچی قرص و امپول خسته شدم بیشتر یکساله ک نتیجه نگرفتم از متفورمین و پروژسترون خستم 😔

دخترم.همنفسم 😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم دردتم، نه با پروژسترون، نه دوفاستون، نه متفورمین، نه کلومفین، نه آمپولا، نه لتروزول، 😔

خیلی سخته  خیلی هزینها بالا دلم خیلی شکسته . شما چند ساله ازدواج کردین

دخترم.همنفسم 😍❤
هم دردتم، نه با پروژسترون، نه دوفاستون، نه متفورمین، نه کلومفین، نه آمپولا، نه لتروزول، 😔

چن ماه اقدامی من از تیر پارسال تو اقدامم هزار جور قرصو امپولو پشت سر گذاشتم 

دخترم.همنفسم 😍❤

شیندم 40تا تخم مرغ خونگی بخری بعد یه نطفه سفید رنگ کوچولو قدر عدس داره داخلش برداری پاهاتو باز کنی ایستاده قورتشون بدی، تخمک ها رو فعال می کنه 

نمی خواد همه شو یه جا مثلا روزی ده تا تخم مرغ رو بشکنی نطفه شو بخری ولی خوب باید بعد پری باشه و تا روز تخمگ گذاری 40تا نطفه رو بخری

شیندم 40تا تخم مرغ خونگی بخری بعد یه نطفه سفید رنگ کوچولو قدر عدس داره داخلش برداری پاهاتو باز کنی ا ...

میترسم تازه عکس رنگی گرفتم مردمو زنده شدم از درد

دخترم.همنفسم 😍❤
خیلی سخته  خیلی هزینها بالا دلم خیلی شکسته . شما چند ساله ازدواج کردین

اره بابا هزینه وحشتناکه من پروژسترون روم جواب نمی ده باید دوفاستون بخرم اونم دو بسته هر بسته هم میشه 100تومن بجز بقیه، باز هر ماهم سونو برای برسی تخمک 

می خوام این ماه دارو هامو مصرف کنم ولی سونو نمی رم خودم چهاردهم می رم آمپول آزاد سازی می زنم

چن ماه اقدامی من از تیر پارسال تو اقدامم هزار جور قرصو امپولو پشت سر گذاشتم 

من از بهمن رفتم اقدام، خودم می دونستم اوضاعم بده اما شوهرم قبول نمی کرد فکر می کرد زود باردار میشم، هرچی می گفتم من اصلا بدون دارو پریود نمی شم و تخمدان پلی کیستیکم فایده نداشت 😒

البته از بهمن رفتم زیر نظر دکتر با دارو رفتم جلو باز خوبه شما پریود میشی نامنظمه من اصلا نمیشم 

من از بهمن رفتم اقدام، خودم می دونستم اوضاعم بده اما شوهرم قبول نمی کرد فکر می کرد زود باردار میشم، ...

عزیزممممم هی هر کدوممون ی مشکلی داریم . دوست خوبم حتما برای پیشگیری از علائم یائسگی قرص کوکیوتن قرمز رو بخر دکتر بمن داد  واقعا عالیه 

دخترم.همنفسم 😍❤