2777
2789

بنظرم بهتره دخول به هیچ وجه انجام نشه 

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره دوطرف چطور باشید و هم اینکه چه مدت قراره عقد باشید اگر میدونید زود عروسی میکنید بهتره رابطه کامل بعد عروسی باشه ولی اگر عقدطولانی در پیش دارید بعد ۱ سال راحت باشید😂

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
اخه مشاور میگه مردی که نتونه تو دوران عقد خودشو نگه داره به درد زندگی نمیخوره چون بالاخره خیانت میکن ...

نمیشه اینو گفت ولی مردا بعد رابطه زود همه چی براشون عادی میشه اگه نباشه خیلی بهتره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چقدر بد    کاری میشه کرد که عادی نشه براشون؟؟

کلا خانوما همیشه بااحساس تر هستند نسبت به آقایون و مردا نیاز جنسی براشون اولویت تر هست بازم بستگی داره طرفت کی باشه شایدم اصلا تغییری نکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم