2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلییی قشنگ میشه 

اما شک نکن که مژه هات میریزه اما جای مطمئن و خوب بری ممکنه کمتر بریزه

خیلی مهمه کجا بری اینو سرسری رد نشو ازش چون من تجربه زیاد دارم

بعدم انقد مژه زیاد میزارن ک خط چشمم بکشس دیده نمیشه منی ک همیشه خط چشم میکشیدم دیگه نمیکشیدم و همونجوری قشنگ بود

خیلییی قشنگ میشه  اما شک نکن که مژه هات میریزه اما جای مطمئن و خوب بری ممکنه کمتر بریزه خیلی ...

مرسی خشگلم از راهنمایی خوبت اخه من مدل گربه ای و اینا دوس ندارم دلم میخاد خیلی نچرال باشه 

بعدم اینجور نیس مژه ها یهو همش بریزه

هرازگاهی ممکنه چندتا تار بریزه یا موقعی ک چسباش شل میشه وقتی کنده میشه مژه دیگه هم با خودش بکنه

بعد ی مدت ک چسبش شل شد برو برات ریموو کنه ک نریزه

مرسی خشگلم از راهنمایی خوبت اخه من مدل گربه ای و اینا دوس ندارم دلم میخاد خیلی نچرال باشه 

منم گفتم نچرال باشه خیلیم خوب شد

ولی بهرحال چون یچیز اضافس رو مژه یجورایی تا حدود زیادی پشت پلک و میپوشونه و به چشم حالت میده

بعدم اینجور نیس مژه ها یهو همش بریزه هرازگاهی ممکنه چندتا تار بریزه یا موقعی ک چسباش شل میشه وقتی ک ...

عزیزم کاشت هیدن بهتره بنظرت یا اکستنشن ؟و اینکه من صورتم خیلی چربه هرروز باید چندبار بشورم ایرادی نداره بنظرت

منم دوس دارم فقط یکی میگف درد داره منم پشیمون شدم/:

درد ک اصلا نداره

میگم ،مهم اینه جای خیلیییی خوب بری و هزینه کنی

من بار اخر یجا ارزون رفتم نود تومن گرفت بعدم با چسب دائم مژه موقت زده بود

بیچارهههه شدم تا کنده شد و تمام مژه هام عین سرطانیا خالی شده بود

تازه چسب به مژه های پایینم نزد که چسب مایعش نچسبه موقع باز کردن پلکم مژه های پایینمم کنده بود

نه بابا فک نکنم درد داشته باشه من میترسم بعضیا میگن بعداز دو روز همش میریزه دیگه راست و دروغشو نمیدو ...

اگ جای خوب بری نمیریزه

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
عزیزم کاشت هیدن بهتره بنظرت یا اکستنشن ؟و اینکه من صورتم خیلی چربه هرروز باید چندبار بشورم ایرادی ند ...

تا دوروز ک نباید بشوری

بعد دوروز با شامپو بچه باید اروم چشمتو بشوری و نمالی ی بعدم با دستمال خشکش کنه شونه بزنی یه برس مخصوص مژه بهت میده

یک ماه من مرتب حموم میرفتم میشستم ک از عمد بریزه حتی چربش میکردم چون خسته شده بودم ولی یک ماه قشنگ م ...

چقد جالب عزیزم چقد خوبه که تجربه داری و میتونم سئوالامو ازت بپرسم چون اصلا به خود ارایشگرها اعتماد ندارم ازشون سئوال کنم اخه به نفع خودشون جواب میدن منم چند جا هست یه جا میگه ۷۰ یه جا میگه ۲۰۰ یکی میگه ۳۰۰یکی میگه ۱۵۰ احتمالا همون ۱۵۰رو برم چون نمیتونم زیاد هزینه کنم همسرم موافق نیست 

چقد جالب عزیزم چقد خوبه که تجربه داری و میتونم سئوالامو ازت بپرسم چون اصلا به خود ارایشگرها اعتماد ن ...

فدات عزیزم

ببین کاشت موقت چسبش راحت تر کنده میشه و ارزون تره

اما بایدددد مطمئن باشی چسب موقت میزنه اگر چسب دائم بزنه ک گاز داره و بی رنگه،پدر مژه هات درمیاد

کاشتای کلاسیک و تارتار و دائم و اینجور چیزام که بالای دویست و پنجاهه فکر میکنم

اگر مشهد بودی ادرس جای خوب بهت میدادم