2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی امثال من باید همش واسه ارزوهاش تلاش کنه خیلیا راحت به همه ارزوهاشون میرسن

میفهممت منم یه زمانی ناله می کردم از فلان و بیسار و اینا ولی یه روزی فهمیدم با غم چیزی درست نمیشه تو راه هایی که فکر کردم موفق میشم تلاش کردم روز و شب الانم نمیخوام بگم پول دارم و این مزخرفات و دزوعایی که تو سایت هست  ولی حداقل مثل قبل با استرس خرج نمیکنم خیالم راحته یه پولی دارم 

لِذَت بَخشْ تَرين اِنتِخاب زِندِگيمْ توُییٖ همسرجان...♡ 
توچه کاری موفق شدی؟؟که پولدارشدی

یه راه فقط نرفتم 

درس خوندم پرستار شدم 

تو زمینه برنامه نویسی و اینا سفارش های بزرگ گرفتم و می گیرم 

کافه زدم و کلی کار ریز و درشت دیگه 

بازم میگم من آدم موفقی نیستم ولی از زندگیم به عنوان یه شهروند عادی راضیم 

اخه میدونی توایران توهرکاری نمیشه پولدار شد 

درسته میفهممت ولی باید شروع کرد میدونی آدم تنبل و غمگین تو خارج هم کاری نمی تونه بکنه

فک نکن من به فکر مهاجرت نیستم و میگم ایران عالیه نه منم الان دنبال کارای مهاجرت مم ولی میگم آدم غمگین و تنبل تو خارج تو ایران تو هر جاااا هییییچ کاری نمیتونه بکنه

یه راه فقط نرفتم  درس خوندم پرستار شدم  تو زمینه برنامه نویسی و اینا سفارش های بزرگ گرفت ...

احسنت به تلاشت ولی من تودرس موفق نشدم به نظرت تو ارایشگری میتونم موفق بشم و پولدار بشم

احسنت به تلاشت ولی من تودرس موفق نشدم به نظرت تو ارایشگری میتونم موفق بشم و پولدار بشم

درس تنها راهش نیست مطمئنا اگر من اون هزار تا کار دیگر رو نمی کردم و فقط میچسبیدم به پرستاری الان در این حد نبودم (البته هنوزم موفق نیستم)

ممنونم از لطف ت 

معلومه میتونی فقط تلاش کن و ولش نگن