2777
2789
عنوان

بحثمون شد بخاطر فامیلاشون

190 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

من قبلا خیلی ساده بودم

هرکی از خانواده شوهرم میومد شهرستان من زنگ میزدم دعوتش میکردم

چ کوچیک چ بزرگ

بعد اوضا مالیمون خیلی خیته

قرض میکردیم مهمونی میدادیم

اینقد با احترام باشون رفتار میکردم ک زبانزد همه بودم

خدایی اوناهم بهم احترام میزارن

ولی یه اتفاقی افتاد ک از بعد اون من دیگه ادم سابق نشدم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤔

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

یکی از دختر فامیلشون خیلی خیلی بد بهم توهین کرد

درست دو روز بعد از اینکه میزبانشون بودم و با جون و دل ازشون پذیرایی کردم

تو تاپیک قبلم هس

حالا همسرم امروز ب خاطر استوری عموش حرف بارونم کرد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

عمن یعد اون ماجرا شماره همه دختر فامیلشونو حذف کردم

حتی پسر فامیلشون فقط دوتا از عموهاش

بچه ها نیستید

هیچکس جواب نمیده

اخه من باکی درد دل کنم

امروز همسرم بخاطر اینکه عموش استوری خنده دار گذاشته بود و من ریپلی نکردم 

گف تو چجور آدمی هستی

نه دوس داری با کسی رفت و آمد کنی نه رابطه داشته باشی

انگاری ک من مقصرم

چقد احساس بدی دارم

خوب من نفهمیدم مشکلت با عموش چیه این وسط؟ بعدشم شوهرت از کجا میدونه تو ریپلی کردی یا نکردی؟‌

دختر عموش بود ک بهم توهین کرد

ولی من مشکلی باخودش ندارم

ولی دوس دارم رابطم با همشون محدود یا قطع باشه

داشتیم باهم نگا میکردیم و میخندیدیم

یهو گفت شکلک خنده بفرس کفتم نیازی نیس  دوس ندارم

ک اونجوری کف

حالا من چیزی استوری کنم ریپلی نمیکنن یعنی چ اجباریه من هرچی اونا بزارن باید ریپلی کنم

دختر عموش بود ک بهم توهین کرد ولی من مشکلی باخودش ندارم ولی دوس دارم رابطم با همشون محدود یا قطع ب ...

نه ریپلی که واجب نیست

قطع رابطه هم حقته اگه دوست دری ولی دیگه انتطار نداشته باش کسی تشویقت کنه . 

من بودم با همون دختر عمو هم با فاصله و احترام سلام علیک رو حفظ میکردم . قطع ارتباط با اقوام رو دوست ندارم چون حس میکنم ادمو کلاس پایین نشون میده . مگه اینکه با همسر توافق کنید . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
نه ریپلی که واجب نیست قطع رابطه هم حقته اگه دوست دری ولی دیگه انتطار نداشته باش کسی تشویقت کنه .&nb ...

ممنون از راهنماییت

ولی متوجه نشدم منظورت از هماهنگ شدن باهمسر چطوره؟؟