2777
2789
عنوان

شوهرم مسخره ام میکنه

441 بازدید | 18 پست

نمیتونیم اصلا باهم درست حرف بزنیم تا یه چیزی میگم یا اعتنا نمیکنه یا مسخره می‌کنه 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد😟😞

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
بهش بگو از این رفتارات اذیت میشم لطفا تکرار نکن https://www.ninisite.com/discussion/topic/7179817/ ...

اونکه از خداشه من واکنش نشون بدم ،از اذیت کردن من لذت می‌بره😔

عزیزم جوابشو بده این مردا پر رو میشن ساکت میمونی فکر میکنن از ضعفه...درک نمیکن از وقار و متانت یه خانمه😑

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عزیزم جوابشو بده این مردا پر رو میشن ساکت میمونی فکر میکنن از ضعفه...درک نمیکن از وقار و متانت یه خا ...

میگه خوشم میاد جیغتو در بیارم ،همیشه انجام میده فقط هم دست رو نقطه ضعفم میزاره

تنها تجربم تو این مواقع تخریب شخصیتی طرف با تمسخر و خنده اس  بدجور جواب داده برام ولی خب بستگی ...

مبشه مثال بزنید ینی چی بگم در مقابل مسخره کردنش

میگه خوشم میاد جیغتو در بیارم ،همیشه انجام میده فقط هم دست رو نقطه ضعفم میزاره

چند بار جواب دادی دیگه ول میکنه...

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚