2777
2789

سلام صبح تون پر انرژی 

موهای من کامل مشکیه تاحالا رنگ نکردم الان میخوام دو دسته از جلوی موهامو دکلره کنم از چه شماره دکلره و اکسیدانی استفاده کنم بعدش به جز شامپوی زد زردی چی استفاده کنم

اول پودر بی رنگ خارجی بگیر بعد با اکسیدان ۶درصد 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر بی رنگ چه مارکی؟

بگو ایتالیایی بت میدن فک کنم پیمانه ای ۴۰تومن یا۵۰تومن باشه اگ واس جلو فقد میخای یه پیمانه کافیه

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
اول پودر بی رنگ خارجی بگیر بعد با اکسیدان ۶درصد 

سلام خداقوت،من کش مو میبافم یزد هستم،هرجا هرتعداد بگید پست میکنم،توروخدا میشه پست کنم برا شما بذارید ارایشگاهتون هرموقع فروش رفت بعد پول منو بدید،دونه ای چهارمیدم پنج بفروشید برا خودتون هزار شما چهار من،اجرتون باخدا الهی خواهش میکنم ازتون

اول باید مشخص کنی چه رنگی مدنظرته

سلام خداقوت،من کش مو میبافم یزد هستم،هرجا هرتعداد بگید پست میکنم،توروخدا میشه پست کنم برا شما بذارید ارایشگاهتون هرموقع فروش رفت بعد پول منو بدید،دونه ای چهارمیدم پنج بفروشید برا خودتون هزار شما چهار من،اجرتون باخدا الهی خواهش میکنم ازتون